Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

face of agony

Navi, pre mna je lepsie to peklo, lebo aspon citim, ze zijem. Co pri prazdnote neexistuje.. Lepsie je zle ako nijako. A ked im pride ten lubovnik, tak napis. Chcem si ho tiez objednat.

fidorka 2

elessar, Ty beriem synt. AD a napriek tomu si dávaš aj 5-htp? pýtam sa preto, lebo aj ja beriem AD a chcela by som prejsť na niečo prírodné a neviem sa rozhodnúť či tiež to 5-htp alebo ľubovník... a mám aj obavy či sa mi stav nezhorší keď prestanem s AD, alebo brať aj AD aj prírodné?

elessar

NAVI...nebud skrob a prihod k tym 98 este aj tie zvysne 2 percenta :))) budem drzat palec, nech tam co najskor pribudnu...musim priznat, ze aj ja som bol zmateny, ked si v jeden den pisal, ze mas tazke depresivne stavy a na druhy (treti, stvrty??? - neviem) den si pisal ze si uplne v poho. ale som rad, ze lubovnik pomaha. ja mam zatial iba skusenosti s 5-htp, ale musim povedat, ze je super. st. johns wort som zatial netestoval nakolko stale papam aj tu svoju syntetiku a nechcem to kombinovat :)))
...prosim ta das mi vediet ohladom toho betainu a multienzymu, co som sa ta pytal nizsie? vdaka

elessar

RNG...niekde si pisal, ze tvoja zena berie lubovnik iba pri atakoch. tak ma napadlo, nepomohlo by jej viac, keby ho brala kazdy den - tak ako sa beru klasicke synteticke AD? mozno potom by uz ani ataky neprichadzali vobec...ja len tak nad tym vsetkym premyslam :)))

navi

Elessar. Problém nebol v tom, že by som sa bezhlavo rútil do nebezpečenstva. Problém bol v tom, že si to Ataner myslela.:-)))

mia

layla, zmen kamaratov za takych, ktori ta budu mat radi, zacni chodit viac von, vyrozpravaj sa, vnes kusok stastia do zivota :)

elessar

NAVI...otazka, ktora sem nepatri, ale viem, ze mi budes vediet odpovedat - kolko prosim ta stoji betain hcl a kolko multienzym... a kolko je v nich tabliet? vdaka.

elessar

LILALA...ano, taki su lekari :))) ale nie vsetci, niektori pouzivaju alternativne metody. musis si uvedomit, ze ty si tu ten, ktory rozhoduje...a ak sa ti pristup lekara nebude pacit, mozes ho vymenit za ineho. ale je to na tebe...ak si das predpisat ukludnovak od lekara, je to tvoja volba. hovorim za seba...ja by som skusil najprv prirodu :)))