Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Evcca. Lubovník, na www.doplnky.sk sa predáva pod názvom St.Johns Wort, je komplexnejším AD než 5-htp, preto ho doporúčam viac, než 5-hpt.
Dnes ráno som napísal dievčencom na psychiatrii toto: Nazdar devčence.
Stále trpím derealizáciou a nemám chuť sa jej poddať. Na psychiatriu som sa vykašlal, našiel som lepší zdroj v samoliečbe lubovníkom botkovaným. Konské dávky dokážu natoľko rozriediť derealizáciu, ako žiadne psychiatrické lieky. Mám na vás len jednu otázku. V prípade, že by sa mi nepodarilo vyliečiť ludovníkom, či by ste boli ochotné mi k ľubovníku poskytnúť elektrokonvulzívnu liečbu. Ďakujem za odpoveď. S pozdravom váš Navi.
Dostal som od nich odpoveď: nech sa Vam s lubovnikom dari, ale ak by nestacil, ozvite sa Navi.
Moja reakcia na to bola: Som na 98% presvedčený, že ma lubovník vylieči. S pozdravom Navi. Ďakujem:-)))
Všimnite si tú dôveru lekáriek. Napísal som konskú dávku ľubovníka. Absolutne mi dôverujú, poznajú ma. Vedia, že okolnosti som si preštudoval.
Lilala. Najlepšiu cenu na lubovník má www.doplnky.com, ale ten ich momentálne nemá, preto som ti dal náhradné možnosti, aby si ho mohla mať čo najskôr.
Ataner. Mne pripadá, ako keby si nevedela čo píšeš. K tej depresii si prečítaj príspevok Pridal:navi Dnes 20:20. Čo sa týka bipolárnej poruchy, tak si bipolaritu doslovne použila na môj stav. To že si cítila moje euforické reakcie bola tvoja ilúzia. Chápeš, iluzórne si to vnímala. Tvoje vnímanie nezodpovedalo skutočnosti. Tvoje názory som zhodnotil podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia:-))) Objektívnejšie som to už nedokázal:-))) Ďakujem ti za ponuku ľubovníka, ale podľa mňa by si urobila najlepšie (ak sa necítiš 100% psychicky zdravá), keby si ním nahradila bývale syntetické AD. Je širokospektrálnejšie než 5-htp, ak ho berieš. RNG mi ich pošle z USA priamo. Verím tomu, že tvoj prístup ku ne bol dielom tvojej nevedomej ilúzie. Takže sa na teba ani trošku nehnevám.
Ahoj Elessar. Môj názor na depresiu je jednoznačný. Je to sekundárna reakcia na problém. Depresia sama o sebe nieje žiadna choroba, ale reakcia na chorobu. Prirodzená reakcia na chorobu. Viď ty napríklad. Vôbec sa nejavíš ako človek s depresiou, skôr naopak, žiariš optimizmom, to znamená, že by si síce mohol mať depresiu, ale dokážeš sa nad ňou povzniesť svojím optimizmom. Depresiu si mával v dobe, keď si ju ešte nedokázal prekonať optimizmom. Berieš AD, lebo ti pomáhajú tento optimizmus udržať. Zdravý ešte ale nie si, pretože bez AD by si sa zdravým necítil. Popis depresie, ktorý akceptuje veda, mi pripadá nedostatočný
neviem, ci som to spravne pochopila, ked ste viaceri pisali, ze beriete lubovnik, tak ste mali na mysli doplnok 5-HTP alebo nejake ine doplnky?
Ahoj Lilala. AD ktoré berieš, môžeš zo dňa na deň zameniť za prírodné AD lubovník bodkovaný. Tu máš typy, na ktoré sa popýtaj v lekárniach. Nekupuj Deprim. Je slabý a drahý.
CESRADYSTON 200 CPS 100X200MG Objednat
CESRADYSTON 200 CPS 40X200MG Objednat
FELIS 425 POR CPS DUR 100X425MG Objednat
FELIS 425 POR CPS DUR 30X425MG Objednat
FELIS 425 POR CPS DUR 60X425MG Objednat
FELISIO 425 POR CPS DUR 100X425MG Objednat
FELISIO 425 POR CPS DUR 100X425MG Objednat
FELISIO 425 POR CPS DUR 30X425MG Objednat
FELISIO 425 POR CPS DUR 30X425MG Objednat
FELISIO 425 POR CPS DUR 60X425MG Objednat
FELISIO 425 POR CPS DUR 60X425MG Objednat
HELARIUM HYPERICUM POR TBL OBD 100 Objednat
HELARIUM HYPERICUM POR TBL OBD 30 Objednat
HELARIUM HYPERICUM POR TBL OBD 60 Objednat
HYPERIKAN POR TBL FLM30X300MG Objednat
KLOSTERFRAU HYPERICUM POR TBL OBD 60X140MG Objednat
KLOSTERFRAU HYPERICUM POR TBL OBD 60X140MG Objednat
NAŤ TŘEZALKY SPC 1X60GM Objednat
NAŤ TŘEZALKY SPC 1X75GM Objednat
REMOTIV 250 POR TBL FLM 100X250MG Objednat
REMOTIV 250 POR TBL FLM 120X250MG Objednat
REMOTIV 250 POR TBL FLM20X250MG Objednat
REMOTIV 250 POR TBL FLM30X250MG Objednat
REMOTIV 250 POR TBL FLM60X250MG Objednat
TŘEZALKA V NÁLEVOVÝCH SÁČCÍCH SPC 20X1.5GM Objednat
TŘEZALKOVÁ NAŤ SPC 1X50GM Objednat
TŘEZALKOVÝ ČAJ POR SPC 10X1.5GM Objednat
TŘEZALKOVÝ ČAJ POR SPC 15X1.5GM Objednat
TŘEZALKOVÝ ČAJ POR SPC 20X1.5GM Objednat
TŘEZALKOVÝ ČAJ POR SPC 20X1.5GM
FIDORKA... myslel som 3x3 g denne :)))
FIDORKA...ano beriem syntetiku a ked to na mna "lezie", tak si dam 5 htp. sice trva minimalne 3 hodinky, kym to zaberie, ale vrelo odporucam. synteticke AD totiz spomaluju likvidaciu serotoninu (lubovnik posobi na rovnakom principe, preto ho zatial nechcem brat), kym 5-htp telu ten serotonin vlastne dodava. takze logicky by sa to malo doplnat :))) + nepodcenovat pozitivne myslenie a aktivny sport. moja osobna skusenost - znizil som syntetiku o 1 tabletku a hoci po 2 dnoch som to zacal citit, dal som si 5-htp a bol som ... (a doteraz aj som) zasa uplne v pohode. len pre moznu inspiraciu - beriem aj omega 3 v podobe lososoveho oleja - 3xg g denne. ak sa pytas preco, tak je to na dlhsie...skus si pozriet historiu tohoto fora. nejaky tyzden-dva som o tom dost popisal :)))
drzim palec a prajem, aby si aj ty nasla tu svoju spravnu cestu. a ak nieco, kludne sa pytaj :)))