Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
navi, pre začiatok som si už kúpila ten deprim, ale neviem ako ho mám užívať, lebo na letáku je že 2x1, ale zdá sa mi že to bude slabé, koľko by si Ty radil, okrem toho som si začala znižovať dávky syn.AD.... alebo si mám radšej kúpiť 5-HTP?
Navi,dakujem.
To čo môžte pre seba urobiť je správna voľby lieku a optimizmus. Nezabudnite, že vaša choroba nieste vy.
Face of agony. Práve kvôli tomu, že som cítil peklo, som túžil po smrti, pretože tam človek necíti nič. Necítiť nič je príjemnejšie, než cítiť nepríjemné. Ak to prázdno cítiš ako nepríjemné, tak si v pekle. Vyzvem RNG, aby nás tu informoval, keď príde lubovník na slovensko.
Fidorka 2. Ničoho sa neboj pri prechode zo syntetického AD na ľubovník. Pri vhodných dávkach ľubovníka ti môže byť len lepšie. V čom tkvie moja istota? Lubovník je tak širokospektrálny liek na všetky psychické poruchy, že jeho sieti pri správnom dávkovaní neunikne žiadna psychická porucha.
Elessar. Mal by si sa už konečne vykoreniť so svojej závislosti na syntetickom AD. Ver mi, že nemáš čo stratiť. Môžeš len získať. Tým ziskom je účinok Lubovníka bodkovaného. Neboj sa bezprostredného prechodu zo syntetiky na lubovník. Najväčšie riziko je pri prechode z IMAO na lubovník, ale to asi nebude tvoj prípad. Keby aj bol, najhoršie, čo ti hrozí pri rýchlom prechode je stav nie horší ako slabšia chrípka. Ja som prechádzal zo selektívneho IMAO na 5-htp. Pauzu medzi nimi som mal 2dni. Prebehlo to bez najmenšej komplikácie. Ty už 5-htp berieš, takže nemáš najmenší dôvod užívať ďalej syntetické AD. Tvoju otázku na Betain a multienzím som si nevšimol. Odkedy beriem silnejšiu dávku lubovníka, tak sa mi upravilo aj trávenie. Betaín je na zlepšenie trávenia v žalúdku a multiemzímy na metabolizmus v čreve.
Elessar. Vzhľadom na radu manželke RNG by som chcel povedať toto: Skús sa na to pozrieť takto. Keď ťa bolí hlava raz za týždeň, alebo za dva, tiež to neriešiš pravidelným užívaním tabletiek. Dáš si, keď ťa bolí hlava. Myslím si, že u manželky RNG je to rovnaké. To sú tie jednodňové depresie.
Okno. Keď ti spaľuje, tak ti spaľuje. Buď rada a nerieš to. Alebo vyzeráš ako anorektička?
Ataner. Ak nechceš ty lubovník, mohla by si ho poslať Lilale. Myslím, že je tu najsúrnejší prípad. Ďakujem.