Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
aaaaaaaa. Neznamená.
Face of agony. Koľko je pre teba znesiteľné?
Navi, uz si nepamatam ake davky, ake myslim, ze len to, ake su odporucane v letaku. Vies, pre kazdeho je znesitelne nieco ine.
Aaaaaaaaaaaa. 5-htp v lekárni nekúpiš. Skús zavolať na číslo -odkaz odstránený-
Elessar. Prepáč mi to slovo posratá, proste som dostal chuť ho použiť. V podstate som chcel len pejoratívnejšie vyjadriť strach a obavy v nás. Ale tie sa vždy odvíjajú od motivácie. A to v tom zmysle, či je pre nás prijateľnejšie v danej situácii mať strach či obavu, alebo nie. Ja už fakt nemám čo stratiť, takže u mňa už strach či obavy prestávajú existovať. Elessar. Práve preto, že niesi špeciálna sorta, by ťa v Nemecku, a nielen teba, ale všetkých, čo tu prispievajú liečili ľubovníkom.
Multienzýme Formula: 100tb 198sk
www.luckyvitamin.com
Face of agony. Predpokladám, že si to Felicio 425 brala 3ks denne, alebo sa mýlim? Ak sa nemýlim, tak sa vôbec nečudujem, že ti nepomohol. Aj ja som pil ľubovník v čaji a nepomohol mi. Na to, aby ľubovník pomohol, je treba určitá dávka. Skús 2000mg denne a potom mi povedz, že ti neúčinkuje. To máš pravdu, že žiadne zlo netrvá večne. Smrť nieje ani zlo, ani dobro, len z pohľadu zla je príjemnejšia, než zlo. Face of agony. Ja veľmi dobre viem, čo je to prázdnota. Ale poznám aj horší stav. Keď sa k tej prázdnote pridá aj niečo veľmi nepríjemné.
Navi, ja som Felisio bral pred niekolkymi rokmi. Vobec mi nepomohol. A to som mala len "lahke" depresie. Ale ked citis peklo, tak mas nadej, ze to zas bude dobre. Ziadne zlo netrva vecne. Prazdnota je nic. Je horsia ako smrt. Je to akoby si nemal ziadne myslienky, ziadne pocity, ziadna bolest, ale aj ziadna radost. Prazdnota. Ako keby si zastavil cas a cakal. Stale, stale a stale a pri tom nic nemozes robit. Pritom zlo sa da porazit. Vedia to aj male deti zo skolky. (z rozpravok:)
ATANER...ty uz si uplne bez syntetickych liekov??? nejak som nepostrehol ci ano alebo nie, ospravedlnujem sa. napises mi co beries? vdaka.