Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Elessar. Klikni su tu: www.google.com
Tu máte všeobecný prehlad o pojme depresia. sk.wikipedia.org
Pred chvíľkou mi volali z lekárne, že Felísio 425mg v 100tb balení prestali dovážať, takže zatiaľ najlacnejší ľubovník zistený na slovenskom trhu (ak nerátam RNG) je Felisio 425mg 30tb za 150 SK.
Elessar. Čital som to na internete.
NAVI...jasne, chapem. ked si pritlaceny k muru vonkajsimi okolnostami, robis cokolvek preto, aby si to zmenil. ako vies, ze v nemecku liecia lubovnikom? tusim to tu spominal aj RNG a celkom ma to zaujalo.
...a vdaka za info o multienzyme :)))
nie si sama co ma depresie. Doma mam problemy a taktiez mam problemy s priatelom. Poviem to tak ako to je. Doma ma šikanujú a priatel ma neberie vazne. Odisiel pracovat do Ciech a vraj nam to pomoze. No nepomaha nam ta dialka. To co sa deje u nas doma do podrobnosti rozoberat nebudem. Chcem len povedat ze depresiu prezivam aj ja. Myslela som ze vsetko zvladnem. ale nezvladam. Tiez sa nedokazem z nicoho tesit, a co je najhorsie stale nad niecim rozmyslam. Priatel sa ma pyta ci tym nieco vyriesim ale psychologicke ma nedostanu...depresia je hnusna vec
Oficiá veda nedokáže vyliečiť F 48.1 ani kognitívne, ani symptomaticky, ani príčinne, ani nijako. Je na mne, čo s tým urobím.
V lekarni predavaju lieky, ktore maju celu stranu a niekedy viac skodlivych postrannych ucinkov.
V doplnkovych obchodoch predavaju len doplnky, ktore nesmu mat ziadne skodlive ucinky, ked pouzivane v odporucenych davkach.
Dovozove produkty z USA presli v USA kontolami, a tiez znovu na Slovensku.
A USA kontrola je velmi prisna, hlavne na produkty oznacene GMP
Má z vás niekto okrem depresie aj depersonalizáciu a derealizáciu?
bose ludia tho nas je tolko velmi ma tho trapi dostal sa uz niekto z vas z toho a ako? vete cim tho zacalo?