Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Pred chvíľkou mi volali z lekárne, že Felísio 425mg v 100tb balení prestali dovážať, takže zatiaľ najlacnejší ľubovník zistený na slovenskom trhu (ak nerátam RNG) je Felisio 425mg 30tb za 150 SK.

elessar

NAVI...jasne, chapem. ked si pritlaceny k muru vonkajsimi okolnostami, robis cokolvek preto, aby si to zmenil. ako vies, ze v nemecku liecia lubovnikom? tusim to tu spominal aj RNG a celkom ma to zaujalo.
...a vdaka za info o multienzyme :)))

veronika

nie si sama co ma depresie. Doma mam problemy a taktiez mam problemy s priatelom. Poviem to tak ako to je. Doma ma šikanujú a priatel ma neberie vazne. Odisiel pracovat do Ciech a vraj nam to pomoze. No nepomaha nam ta dialka. To co sa deje u nas doma do podrobnosti rozoberat nebudem. Chcem len povedat ze depresiu prezivam aj ja. Myslela som ze vsetko zvladnem. ale nezvladam. Tiez sa nedokazem z nicoho tesit, a co je najhorsie stale nad niecim rozmyslam. Priatel sa ma pyta ci tym nieco vyriesim ale psychologicke ma nedostanu...depresia je hnusna vec

navi

Oficiá veda nedokáže vyliečiť F 48.1 ani kognitívne, ani symptomaticky, ani príčinne, ani nijako. Je na mne, čo s tým urobím.

RNG

V lekarni predavaju lieky, ktore maju celu stranu a niekedy viac skodlivych postrannych ucinkov.
V doplnkovych obchodoch predavaju len doplnky, ktore nesmu mat ziadne skodlive ucinky, ked pouzivane v odporucenych davkach.
Dovozove produkty z USA presli v USA kontolami, a tiez znovu na Slovensku.
A USA kontrola je velmi prisna, hlavne na produkty oznacene GMP