Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

elessar

NAVI...zaujala ma aj tvoja info o uprave travenia po trezalke. myslis ze ti trezalka vyliecila travenie (trebars ylikvidovala helikobaktera alebo nieco podobne) alebo tym, ze lieci tvoju depresiu lieci aj tvoje travenie?

elessar

NAVI...vdaka za link, pozeral som si to a nevychadzam z udivu, ze nasi lekari su stale 100 rokov za opicami. za niekolko rokov co som sa liecil na depresiu som nepoznal inu odpoved ako psychofarmaka, o trezalke som cital iba v knihach o bylinkach. pritom evidentne existuju studie preukazujuce uspesnost. otazka znie, preco to ludom s depresiou nikto nepovie. ja myslim, ze je to skor dosledok nevzdelavania sa lekarov ako tlak farmaceutickych spolocnosti (aj ked v inych statoch je to asi podobne...ozaj je tlak farmaceutickych firiem taky velky, ze zasahuju do samotnych vyskumov? nejak sa mi to nechce verit). zasnem, k akym lekarom to vacsina z nas chodi. a rovnake je to nielen v pripade depresie a jej liecby ale aj inych ochoreni.

navi

Myslím si, že najväčším nedostatkom medicíny bude, že sa nerobili dlhodobejšie testy účinku ľubovníka na človeka v dávkach vyšších než 1800mg denne pri 0,3% koncentrácii hypericínu. U mňa začína terapeutický účinok až od 2700mg denne.

navi

Mám zistené, že terapeutická dávka ľubovníka(registrujem jej pozitívny účinok po 1až 2 hodinách)u mňa nastáva po dávke 900mg 0,3% hypericin naraz. Pri slabšej dávke naraz, neregistrujem terapeutický účinok. Keďže túto dávku beriem trikrát denne, spolu to robí dennú dávka 2700mg. Neregistrujem žiadne negatívne vedľajšie účinky, ktoré by stáli za reč. Ďaľší pozitívny účinok, ktorý registrujem po takejto dávke je príjemné ľahké trávenie potravy.

RNG

nvi, na tom preklade co tu uvadzas zaujimave, ze chybaju mnozstva, s akymi sa pouzivali tie porovnavacie studia so sertralinom. Ak tam boli mnozstva hypericinu pod 1 mg, samozrejme ze vysledky boli "nekonkluzivne". To su bezne priehladne triky, ako sa "pseudovedecky" "dokaze" neucinnost prirodnych prostriedkov.

RNG

Felisio je vyrabany a distibuovany farmaceutickymi spolocnostami.
Neuvadza mnozstvo hypericinu, co je vlastne ucinna latka lubovnika.
Takze sa neda posudit, nakolko je to vobec ucinne.