Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Psychiater ma informoval, že u nás je na predpis tento ľubovník: www.klosterfrau.com
Je plne hradený pacientom. Zajtra sa spýtam v lekárni, či ho majú a koľko by stál. Budem informovať.

fidorka 2

face of agony - na mňa práveže pozitívne vplýva sledovanie tohoto fóra, lebo zisťujem že nie len ja mám tie problémy a zároveň dostávam nádej že existuje niečo čo mi môže zdravotný stav zlepšiť

face of agony

Navi, ani nie, ze som na tom dobre. Ale proste niekedy je lepsie, ked sa clovek odreaguje a nemysli stale na svoje problemy. Ale diky:)

navi

Takže face of agony nám dáva kopačky. Asi nieje na tom až tak zle, aby nás potrebovala. Keď ti bude zle, face of agony, tak sme tu preto, aby sme ti pomohli. Kedykoľvek. Aj o pol noci.:-)))

navi

Elessar.Myslím si, že zlé trávenie u mňa spôsobovala tý istá porucha, ktorá spôsobovala F48.1. Myslím si to preto, lebo priamo úmerne so zoslabovaním derealizácie sa u mňa zlepšuje aj trávenie. Ide tam o očividný súvis.

navi

Ahoj Elessar. Myslím že to závisí aj od odvahy ľudí skúšať niečo nové. Aj keď paradoxne ľubovník nový nieje. Ale to čo je nové, aspoň pre mňa, je jeho efektivita. Je to prvý liek, pri ktorom mám pocit, že ma vyzdravie. A ten pocit mám stále silnejší. Myslím si, že ani v Nemecku, či v USA ešte ani zďaleka nevyužili jeho potenciál. Veď dávkovanie, ktoré beriem ja, sa v dlhodobej réžii vôbec nepoužíva, aj keď je to dávkovanie bezpečnejšie, než pri akomkoľvek psychofarmaku. Ja som ešte neskončil s maximálnou dávkou. Teraz mám málo ľubovníka, tak si počkám, až mi RNG pošle. Zajtra si kúpim Felisio a vyskúšam jeho efektivitu v porovnaní s St.Johns Wort od RNG. Uvidíme, či sa mu vyrovná. Zatiaľ ľubovník všetkým doporučujem. Terapeutická dávka u mňa začína pri 2700mg denne.

face of agony

Navi, kolko? Neviem. Inak aj ja som na nieco prisla. A to, ze ked chodim na toto forum a citam o depresii, tak sa mi len zhorsi stav. Ale samozrejme to ma aj druhu stranku mince. Da sa tu o tom ropravat, ked vas nik nechce vypocut. Tak sem asi prestanem chodit. Mozno len na nejaky cas. A ak uz nepridem, tak vam prajem, aby sa vstci z toho dostali. Dokazalo to vela ludi, tak preco nie vy? A este k tomu mate aj dobrych pomocnikov (doplnky:) Majte sa pekne. A nepobite sa tu:)

nikusqa

cawko layla...mam taky podobny problem...casto menim nalady, som smutna ani neviem preco, stale ma nieco trapy..ked som s cudzimi ludmi citim sa tak hamblivo a neviem sa poriadne vyjadrovat. Ešte ma štve keď sa všetci smeju zabavaju a len ja som ticho.Kedysi to tak nebolo, neviem co mi je!