Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
fidorka, ucinna davka hypericinu je 2-3 mg denne, nie 0.6 mg ako je v Deprime(ked je, lebo v tomto poli sa podvadza hrozne, nikomu neverim, pokial to nema znacku GMP=nezavisle prisne skusky branim z obchodov bez oznamenia vyrobcovi)
možno je to kvôli manželovi ktorý ako vždy ani teraz nedodržal čo mi sľúbil, ale išiel na návštevu k svojej mamičke.. jej môžem ďakovať za depresiu, pretože už 30 rokov nám usmerňuje život, ale čo už teraz, kašlať na to všetko
od pondelka beriem len polovičnú dávku synt.AD a zároveň som začala brať deprim, a teraz cítim ako sa ma depresia zmocňuje, neviem ako ďalej, škoda že tých Hypnogenov mám len na pár dní, v pondelok si ich dám vypísať a začnem brať normálnu dávku AD
ach navi, tvoja terória ľubovníka u mňa nezabrala...cítim ako sa zhoršujem...zmocnil sa ma hrozný smútok, mám tlaky v hlave.. ja to všetko na figu, celá tá snaha, čo sa raz pokazilo už sa nedá napraviť. práve som užila 2 prášky na spanie a teraz už len netrpezlivo čakám aby už začali účinkovať a chcem len spať... stále spať
navi-ale to je skvelé-blahoželám:-) koľko toho vezmeš denne?
Tridsať rokov som čakal na vyliečenie a nakoniec to zvládne ľubovník bokovaný.O čom to svedčí? Že nič, čo vymyslel človek, nieje lepšie ako príroda. A ďalej to svedčí o tom, že človek uprednostnil svoje nápady pred prírodou. Zahoďte všetcia syntetiku a vyliečte sa ľubovníkom.
Navi, v tej uvedenej literature zabudaju na taku malickost, ze samotne latinske meno je odvodene z dusevnych poruch=hyperventilacia, hyperaktivita(hyper=hypericin-hypericum perforatum)
A proti depresiam, nervozite a nervovym zachvatom ho pouzivali uz v starom Rime.
Takze ziadny novy objav v osemdesiatych rokoch
Za to, že sa trezalka nepoužíva na liečbu duševných chorôb môžu ľudia. Sú dostatočne hlúpy na to, aby to dokázali.
Začínam sa prebereť z mŕtveho života derealizácie. Máte mi čo závidieť.