Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Elessar. Myslel som to inak: Máte mi čo závidieť znamená stav, ktorý nastal po užití St. Johns Wort. Taže chcem, aby ste mi to závideli a tiež si z neho šupli, aby ste pocítili tú eufóriu ozdravenia. Záviďte mi ho prosím, aby ste aj vy dostali chuť na takýto stav a šupli si St. Johns.Wort od RNG.

navi

Fidorka2. Deprim nieje antidepresívum, ale placebo ( niečo čo sa na terapeutický ľubovník hrá, ale ním nieje.) Deprim ti v žiadnom prípade nemôže pomôcť. Kľudne ho môžeš vyhodiť. Zatiaľ je dobrý len St. Johns Wort od RNG. Aj tam skús naraz 900mg trikrát denne. Ale bez všetkých ostatných AD.

navi

Fidorka2. Aký ľubovník si si dala. To je dosť dôležité. Vyzerá to tak, že u nás predávané ľubovníky v tobolkách sú šmejdy, a ešte k tomu drahé. V podwtate som vyskúšal ten, čo je proklamovaný ako najsilnejší, a nemal žiadny účinok. Nieje jedno, aký ľubovník berieš. Zaujímama by ma tvoja reakcia na 900g dávku naraz na St. Johns Wort od RNG. Samozrejme bez bratia iných liekov na psychiku.

navi

Keďže mi dochádza St.Johns Wort od RNG, tak som si kúpil Felisio 425mg. Dal som si 850mg poobede a 1275mg večer. V porovnávacej tabulke tb foriem hypericínu predávaných u nás som zistil, že by množtvo hypericinu v jednej tb 425mg malo byť od 0,7-1,3mg. Aký bol účinok? Ako keby som nič nezobral. Vzhľadom na neúčinok, neverím tomu že obsah hypericinu bol čo i len na spodnej hranici proklamovaného množstva. Dnes ráno som si dal opäť St.Johns Wort, a účinok sa dostavil. Len tak pre zaujímavosť dokladám proklamované množtvá hypericinu v u nás predávaných tb formách ľubovníka bodkovaného.
Remotív 250mg....0,5mg
Trezalka Kneipp 300mg....0,5-0,7mg
St.Johns Wort od RNG 300mg....1mg

lululka12

Ahojte, som tu nova a chcem sa podelit s mojou depresiou :( mna ked nieco trapi tak vsetko riesim ublizovanim si....mam 28 rokov a kazdy povie, ze mam mat rozum ale bohuzial nedari sa mi na moj vek rozmyslat zdravo.Vcera som sa zase pokusila o smovrazdu, mam dorezane ruky a zjedla som par tabletiek....neviem ako dalej nechcem aby ma zatvorili na psychynu aj ked viem, ze coskoro sa tam tymto sposobom dostanem. vzdy sa snazim kazdemu pomoc a mne sa to vrati opakom, kazdy kto ma pozna berie moju pomoc za samozrejmost. mam uzastnu pracu,, ktoru nadovsetko milujem, mam vela zvieracich milacikov, ktory mi vycaria usmev na tvari ale co sa tyka lasky je to des ktory ma privadza do zufalstva...vcera sme sa s priatelom pohadali, viem ze je to moja chyba priznala som si ju ale....konala som rychlo, pobalila som mu veci a potom som to nezvladla ...ruky mam plne ran..... a teraz bolesti, dlho som bojovala s tym aby som si neublizovala pretoze su ludia na ktorych mi zalezi a aj im na mne. len v poslednej dobe sa mi to vytraca z hlavy a vidim v tazkej chvili len ublizit si....som plna presvedcenia, ze ked mi niekto povie, ze som ublizila niekomu tak si to postum k srdcu tak ze trpim ja...... neviem uz ako dalej som nestastna, nechcem nikomu ublizovat...

peter25

Ahojte,asi si myslite,ze naco pisem,ale neviem ako dalej.Ja som tu moj pribeh uz opysoval,kazdy mi radil,ze nech sa o tom s priatelkov porozpravam,o depresii,ona si to nechce priznat,ale kazdy to o nej tvrdi,ze sa divno sprava,len ona si to neprizna.Rozisla sa so mnou,uzatvorila sa do seba,nic ju nebavi,vyhiba sa mi,nechce uz ani komunikovat so mnou,zalezi mi na nej,chcel by som aby sa to vyriesilo,neviem uz ako dalej.Ako by som ju presvedcil,aby si to priznala,ze to nie je normalne?jej mama ma nepodporuje v tom,ser.ie na nu,na nas,je jej jedno asi co sa deje.