Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

elessar

JAJA...davala si si aj 5-htp??? ak ano, chcem sa opytat, co bolo pre teba lepsie. st. johns wort alebo 5-htp. resp. ake su tvoje pocity po jednom a po druhom vdaka.

peter25

Navi dik za radu,ale neverim ze by si to zobrala,ked to nepozna.Moze sa jednat aj o nieco ine ako o depresiu,ked vie ze sa deje nieco s nou,ale neprizna si to,nechce si to priznat.Jej mama to vidi,ale nestara sa o to.

jaja

navi, tiež si dám ST JOHNS WORTH, ked sa necítim vo svojej koži, mne zaberá 1-3, podla stupňa záťaže mozgu:-) ale som spokojná...

navi

Každému z vás tu môžem doporučiť jednu vec. Počkajte si na kvalitný, funkčný ľubovník od RNG, a potom si šupnite terapeutickú dávku. Ak to urobíte, rozprávajme sa o efekte.

navi

Peter25. Ja mám jednu radu pre teba. Na rozdiel od syntetickách antidepresív sa terapeutický účinok St,Johns Wortu prejaví z pár hodín. Samozrejme pri terapeutickej dávke, čo činí asi 900mg. Kúp jej ho, pošli ako darček, s návodom, že si má dať 900mg naraz. Ak ťa ani potom nebude chcieť, tak potom si urobil pre ňu všetko, čo si pre ňu urobiť mohol, a nájdi si inú frajerku.

navi

Elessar. Definitínym víťazom je ľubovník. Aj keď nie akýkoľvek. Ešte som ale nevyskúšal Noni. Terapeutické schopnosti ľubovníka sa v našej medicíne trestuhodne nevyužívajú. Ginko je v pohode. Beriem ho stále. Zlepšuje kvalitu myslenia.

navi

Fidorka 2. Vždy máš schopnosť brať veci pozitívne a nedať sa negatívnym deptať. To dokáže každý človek, ak chce. Je to len vec cviku. Daj si naraz 900mg St. Johns. Wort, a potom mi povedz, že sa nedá depresia poraziť.

elessar

NAVI...o.k. :))) chcem sa ta opytat este na ginkgo, kedysi si ho velmi vychvaloval, co teraz...plni este svoju ulohu, alebo je definitivnym vitazom trezalka???

elessar

LULULKA 12...ano, niektori depresie riesia tzv. sebaposkodzovanim, to je evidentne aj tvoj pripad. vies kam to vedie? urobis to jeden, dvakrat, na chvilu sa ti ulavi a potom sa depresia dostavi znovu. vedie to az k psychickej zavislosti, t.j. budes mat pocit, ze bez toho ublizovania samej sebe nemozes byt. takze ak mozem poradit, ihned s tym prestan, tadial cesta nevedie.
su tu velmi pozitivne momenty - pises, ze mas rada svoju pracu, ze mas rada svoje zvierata a to je velmi fajn. venuj viac casu presne tym veciam, ktore mas rada. venuj viac casu sebe, nechci pomahat iba ostatnym, ale snaz sa pomoct sama sebe. premyslaj z coho su tvoje depresie. to, ze kazdemu ublizujes nie je pravda...to su iba myslienky, kotre vznikaju pod vplyvom negativnych emocii sposobenych depresiou. je potrebne, aby si sa naucila branit pred tymito emociami, aby si sa nenechala nimi ovladat. nie je to jednoduche, ale cim skor zacnes, tym skor bude lepsie. zakaz si taketo myslienky, ked pridu, tak ich odstran z hlavy a nahrad nejakou pozitivnou predstavou. skus par dni trenovat tento postup. najprv sa ti to mozno bude zdat nerealne, ale po par dnoch zistis, ze to sice stoji velke usilie, ale funguje to.
okrem toho skus nejaky autogenny trening, meditaciu, prinut sa zasportovat si. po par dnoch alebo tyzdnoch bude URCITE lepsie, uvidis :)))