Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

fidorka

ja mi hrozna zlr, som sama doma, manžel zasa išiel ku svojej mamičke a príde neskôr, lebo potom sa pôjde bicyklovať, môžem tu aj scípnuť kašle na mňa, no nič idem si ľahnuť, lebo som veľmi slabá

evcca

fidorka, neblazni, asi to chce cas, ja mam uz mesiac znizenu davku o 1/3 a zatial je to ok. len zabojuj, mozno to robi aj vedomie, toho, ze mas menej liekov, psychika je vratka, hlavne klud, oddych a mysli pozitivne, ze zajtra opat bude rano a vyjde slnko:-)

peter25

Ahojte,viem ze dospeleho cloveka neprinutim aby si zobral nieco co nechce,musi to chciet ona.Najhorsie na tom je ze jej mama kasle na to,nerobi nic s nou a vidi to,ze sa zmenila,aj ku nej,ku kazdemu.Je mi ztoho na grc aky som bezmocny v tomto,ked ani jej najblizsi ma nepodporuju.Mozno casom zisti ze som mal pravdu.Teraz ma ignoruje,neodpisuje mi.Pomoze uz iba zazrak.

fidorka

ahoj Evcca, vysadenie, vlastne len zníženie dávky AD ani u mňa nedopadlo dobre, už druhý deň mi je pod psa v jednom kusw myslím len na to ako sa mám zlikvidovať, aby to bolo týchlo a bezbolestne. Užila som 5-HTP aj ľubovník a vôbec to nezabralo, necítila som žiadnu zmenu k lepšiemu. Mala by som íšť zajtra ku psychoške, no neviem ako to dovtedy vydržím, asi by bolo fakt lepšie praštiť s takýmto životom

evcca

navi, neviem, ako som uz pisala pracujem na psychiatrii, tak to vidim trosku inak. casto sa stretavam s pacientami, co svojvolne vysadili liecbu a na 99% to nikdy nedopadlo dobre. viem, ze su to ine diagnozy ako moja ppp, ale nie je to len psychiater, ale aj psychoterapia je u neho fajn a o tu by som nerada prisla.

navi

Evcca. Nerob si zbytočné starosti. Proste mu to povieš a hotovo. Tu naozaj nieje čo riešiť. Ako sa s tým on vysporiada je jeho vec, ale myslím si, že mu to je úplne jedno. Maximálne stratí jednu pacientku, t.j. pár korún do vrecka. Ja som to oznámil psychiatrovi mailom. Ak by som nemal naňho mail, tak by som mu to neoznámil nijako.

navi

Elessar. Určite si pamätáš, keď som na začiatku liečby prírodnými produktami uviedol, že som vysadil St. Johns Wort, pretože mi nesedel. A teraz tvrdím pravý opak. Takže o čo vlastne išlo. V tej dobe som užíval asi 15 prírodných produktov súčasne. Žiadny z nich neprejavoval vedľajší účinok, len St.Johns Wort, a to taký, že som mal zmeravenú myseľ a šiju. Preto som ho vysadil. Keď ale na mňa prišla kríza v podobe chuti na smrť, tak som skúsil St. Johns Wort vo väčšej dávke než pred tým, a bez 5-htp. Efekt bol úplne iný, a z večera do rána ma prešla chuť na smrť. Po ďaľšej dávke sa mi začalo rozplývať derealizačné vnímanie(môj základný problém). Preto som zmenil názor na St.Johns Wort. Pre mňa je St.Johns Wort jednoznačne liečivejší než 5-HTP.

navi

Peter25. To máš jedno. Dôležité je, čo ty pre ňu urobíš. To čo s tým urobí ona je druhá vec. Ale je celkom možné, že v "slabej" chviľke si z neho zobne.