Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Nie v každej časti ľubovníka sa nachádza rovnaké množstvo hypericinu. Keď si pozriete čaj od Fytopharma, tak zistíte, že 98% hmoty toria steblá ľubovníka a nie listy, kde sa nachádza účinná látka hypericín.

navi

Fidorka, užila si terapeutickú dávku St.Johns.Wort od Good n Natural, alebo kvázy terapeutický(neúčinný) Deprim. Ak to druhé, niet sa čomu čudovať. Ak chcete prejsť zo syntetiky na na kvalitný a funkčný ľubovník, tak zatiaľ poznám len jeden kvalitný, hore spomenutý. Nepokúšajte sa o zámenu s inými ľubovníkmi na našom trhu, pretože tie sú terapeuticky neúčinné.

navi

Evcca, je rozdiel svojvoľným vysadením lieku bez adekvátnej, alebo lepšej náhrady a medzi svojvoľným vysadením s adekvátnou, alebo lepšou náhradou. Psychiatria sama o sebe funguje na princípe pokus-omyl, alebo pokus- zlepšenie.

evcca

nemysli takto, skus to trochu inak. aj dlha noc ma svoje caro, mozes snivat, co by bolo keby...
mozes tu pisat, mozes si pisat dennik a zajtra to precitat psychologicke, budu to pre nu cenne informacie, vyraz von a dychaj, nelutuj sa a nebanuj, za tym, co nie je.

fidorka

už sa mi minuli prášky na spanie a bez nich nezaspím len myslím, bude to pre mňa nekonečne dlhá a ťažká noc