Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Jaja. Také poriadne branie St. Johns. Wortu ma len čaká, pretože si ho musím šetriť, kým sa dostane na Slovensko. Momentálne na Slovensku nieje. Takže ráno si dám 900mg, na obed si dám 1-2ks 5-htp a večer ľubovníkový čaj. Ak sa v noci zobudím a neviem spať, tak si šupnem jeden 5-htp. St. Johns Wort užívam asi dva týždne.

navi

Jednotka. Ja som chytil poruchu vnímania (patrí tam aj depresia)ako 12 ročný. Dnes mi je 45 a nie som z toho vonku. Najperspektívnejšín prostriedkom, s ktorým som sa stretol v liečbe tejto poruchy je kvalitný výťažok z ľubovníka bodkovaného, ktorý sa dá u nás zohnať len od RNG.

jaja

navi, ked čítam tvoje príspevky, som happy, že mám doma ten ľubovník práve od RNG:-))) nosím ho so sebou stále snád, keby dačo, taký ukľudnovák:-)

jaja

fidorka- možno je to aj tým, že chceš aby bol manžel v najhorších chvíľach s tebou a on nie- pokecaj s ním o tom! možno sa to vyvoláva práve tým, že chceš ho pri sebe- on ide preč! psychika sa hrá! skús si vsugerovať, že si sebestačná, že to zmákneš aj sama (niečo podobné som zažila s priateľom), potrvá to chvíľu, ale zvládneš to. a nezabúdaj na nejakú činnosť na odreagovanie:-)

navi

Evcca a fidorka. U depresie ide o poruchu vnímania. Jedná sa o mozgové postihnututie, ktoré bez nášho pričinenia a chcenia mení naše vnímanie. Chápem fidorku v jej prežívaní, a viem, že keď je vnímanie veľmi postihnuté, nepomáha ani svätená voda, ani maximum optimizmu. Ten stav je taký nepríjemný, že smrť človek vníma ako najkrajšiu blaženosť. Fidorka. Počkaj si na kvalitný výťažok z ľubovníka od Good n Natural, a ja verím tomu, že pri určitej dávke ti je schopný pomôcť viac, než všetky syntetiká na svete.

jaja

palma- ked som si to objednala, tak som zjedla min 1-2 denne(niekedy aj 3-4) st johns worth denne, teraz sa to zredukovalo na psychickú záťaž (vezmem 1 max 2), ked mám toho v hlave veľa, ale napr. v pohode som týžden nezobrala ani 1:-))) podla mna je účinný. a syntetické ad som nechcela brať.