Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
chcem sa opýtať či beriete na depresiu nejaké sedatíva... ja k synt.AD beriem aj oxazepam, alebo neurol a myslím si že mi zaberajú hlavne tie a nie AD, lebo depresívne stavy mám často a tie AD beriem pravidelne tak by mali zaberať, mám veľmi prísnu psychiatričku tak sa jej bojím priznať s týmito vecami, lebo sa bojím že ma šupne do liečebne
JEDNOTKA...depresia si nevybera, dnes nou trpia aj deti okolo 8 rokov, casto aj mladsie. no ked ta trapi depresia, je na case s tym nieco robit, nie ? :)))
NAVI...ja som myslel, ze hypericin sa nachadza v kvetoch. inac ja si kazdy rok nazbieram a nasusim kopec trezalky...a nemusim kupovat v obchode :))) je mozne, ze po istom case staleho pitia caju (napr. mesiac-dva kazdodenne) by doslo k podobnemu AD efektu ako ma vyssia koncentracia hypericinu? logicky asi nie, ale preco potom babky- zelinkarky ho odporucaju pit dlhsi cas?
elessar- dobre si pamatáš, aj ja som rada:-) brať lieky je pre mna utrpenie, a ked čítam tie než. účinky, bojím sa:-(
JAJA...no pamatam sa, ze este na psychologia.sk si pisala nieco o xanaxe. tak som aj ja rad, ze si sa nedala touto cestou :)))
NAVI...vtedy, ked si uzival aj 5-htp aj SJW a vreval si, ze ti trpla sija, je mozne, ze si mal priznaky serotoninoveho syndromu? podla toho, co som si o nom precital na pribalovom letacku k svojim liekom (fasa literatura :)))) by to mohlo byt ono.
Kedy sa dostane na Slovensko, tak na to ti najlepšie odpovie RNG.
:-) ja som rada, že som si zvolila ľubovník a nie xanax :-))) a ešte ked čítam, aké má účinky aj v ťažších prípadoch ako môj... klobúk dole...
jaja, stare prislovie: nic nikdy nie je vecne, ani laska k peknej slecne".
Ale kedze lubovnik je potravinovy doplnok a telo nan nereaguje zle, ani telo nezamoruje, zda sa, ze by sa jeho ucinok nemal rokmi zmenit a ze je to lepsie riesenie, ako synteticke AD, ktore po case telo odmietne pre ich zamorujuce vlastnosti(a.k. bocne ucinky). Moja zena ho pouziva aspon 5 rokov a zatial nic. Sice nie pravidelne, ale nezda sa, ze by jeho ucinok poklesaval.
A potom je tu aj l-tryptophan, 5-HTP, SAM-e a ine prirodne.
myslíš, že st johns worth má trvalý liečebný účinok?