Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Ak niekto chcete, môžete vyskúšať toto: www.grswan.sk mali by to mať v lekárni
Fidorka. Dnes som bol z roboty dosť vycicaný. Šupol som si zopár potravinových doplnkov, a únava mizne.
Elessar. Máš pravdu. Hypericín sa nachádza aj v kvetoch. Najviac v kvetoch a lístkoch v hornej tretine. Prečítajte si toto: www.velkaepocha.sk
Ak sa berie menšia dávka hypericínu, tak sa jeho efekt prejavuje neskôr. Ak sa berie väčšia dávka, tak skôr a neskôr intenzívnejšie. Účinok hypericínu je v podstate kumulačný.
FIDORKA...poznam. ta situacia je zla a chapem, ze tazko ti je uverit, ze nieco take moze fungovat. chce to bud poriadnu davku sily, vzopriet sa tomu, no ak to nezvladas (ver tomu, ze aj v takomto stave je to mozne), naozaj si pockaj na ten lubovnik a vyskusaj. ono sa potom lahsie "aktivne pristupuje", ked mas nejaku "barlicku", o ktoru sa mozes opriet. a ten lubovnik by mohol posluzit ako barlicka.
ak sa sama nevies namotivovat na pozitivny pristup, ja ta takto cez net asi tazko namotivujem, aby si to skusila. mozno ta vsak namotivuje nejaka knizka, ktora ta presvedci o tom, ze clovek dokaze vsetko ked chce.
jednu som ti uz radil (aj ked ta je skor konkretne venovana depresii a jej liecbe), tak ti poradim este jednu. je to lahucke citanie a hovori presne o tom, ze clovek dokaze vsetko, len tam musi byt vola: Joseph Murphy - moc nasho podvedomia.
...ja sa snazim iba poradit a cerpam pri tom z vlastnych skusenosti, mne vsetko co som tu popisal skutocne pomohlo, a dnes je zo mna iny clovek. sam by som pred par mesiacmi asi neveril :))) drzim palce, nech v sebe najdes silu vyliecit sa.
Fidorka. Psychiatrička nieje tvojím právnym zástupcom. Pokiaľ viem, tak si svojprávna, takže nikto ťa nikam šupnúť nemôže.
ellesar, ma to logiku. hoci robim na psychine, verim aj na alternativne pristupy.
takze vy vsetci odporucate len lubovnik? a liek FElisio 425 fakt nefunguje?
Fidorka. Ja som bral Rivotril(niečo ako Neurol). Plne ho nahradí St.Johns Wort.