Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
rencaa, uz ti je zrejme jasnejsie, preco sa snazim najst nahrady za chemikalie medzi neskodnymi potravinovymi doplnkami. Velmi casto to ide a niekedy su to nie len nahrady ale aj ovela ucinnejsie prostriedky.
Zialbohu, medicky priemysel na nich necie zarobit, tak ich potlacaju ako sa len da.
Áno Mishhha. To sa stáva, keď človek chce, aby sa život prispôsobil jemu. Keď ale zistí, že to má byť naopak, tak sa zvyčajne vráti do normálnej pózy.
ahojte! ja som mavala depky pravidelne asi od decembra do februara.. nebol den co yb som neplakala.. rozmyslala som nad samovrazdou..ano nieviem preco..kvoli chalanovi..ja som ho mala rada on mna nie..kvoli nemu som si nasla nove netove kamaratky a mala som ich viac ako tych normalnych..do skoly som nechodila ..nenavidela som ju..tu milovanu skolu som zacala nenavidiet a aj ludi v nej.. nikto ma tam nechapal.. zacala som pocuvat same depresivne pesnicky..uzatvarala sa do seba.. no proste nieco strasne :(((( .. ale teraz sa to proste vsetko zmenilo..len si treba povedat ze stacilo! zacala som sa pozerat na svet z tej lepsej stranky a teraz je tak ako predtym... netove kamosky mi ostali niektore a moje "stare" mi ostali.. sme znova spolu a skolu opat milujem.. :))) inak mam 15
RNG, ja som so svojou lekarkou konzultovala zoznam vedlajsich ucinkov AD. poburila ma totiz poznamka, ze vedlajsim priznakom moze byt aj zhorsenie stavu.
je to tak, pri klinickych testoch, aj ked sa iba jeden taky pripad vyskytne, musia ho uviest
kelp sa da kupit osobitne a najlacnejsi zdroj jodu je casto spominana jodova tinktura na vonkajsie transdermalne(vstrebavanie jodu cez kozu) pouzitie.
elessar, hladala som nieco na zlepsenie cinnosti stitnej zlazy na internete, nasla som LKVB6:
-odkaz odstránený-
no a tu na fore som ako sherlock holmes nasla toto:
www.zdravie.sk
nuz a na maintenance.luckyvitamin.com (teraz v prestavbe) som ho objavila v sortimente znacky ktoru kupis na halkoveju v ba..
porovnavala som zlozenie, vacsinou su 3-4 nasobne vyssie obsahy lecitinu, B6, jablcneho octu, obsah kelpu je vsak polovicny.
balenie LKVB6 90tbl v prvom pripade 600Sk,
good'n natural Ultra KLB6 100tbl 240Sk.
Zialbohu, inforemacie(a casto dezinformacie) na pribalovych letakoch casto odrazaju zaujem vyrobcu, kontrolnych organov a silovych skupin. Kto to berie ako naozaj zodpovednu informaciu je este medzi tou vacsinou naivnych, z cim reklama pocita.
Elessar.Informácie o vedľajších účinkoch beriem z rezervou. Pre istotu tam napíšu všetko možné aj nemožné, len aby boli zichrovaní. 90% z toho ani nemusí byť vedľajším účinkom. Aj autá v bazároch sa tak predávajú,aby si človek potom nerobil nárok na prípadnú reklamáciu. Aj v prípade serotonínového syndrómu nemám istou, že sa naozaj jedná o serotonínový syndróm. Fakt by ma zaujímalo, koľko štúdií sa robilo na serotonínový syndróm, a aké boli výsledky.
NAVI...mohol to byt iba naznak serotoninoveho syndromu a ak by si este pritlacil na pilu, mozno by to bolo horsie...len tipujem, inac vobec netusim, co to je, akurat som o to cital strasidelne veci na pribalovom letaku k mojim liekom :)))
RENCAAA...chcem sa opytat, co je ultra KLB6...len pre info, bo som o tom este nepocul :))) vdaka.