Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Palma, unava moze byt zo zlej cirkulacie, zleho travenia, prilisneho pretazenia, nedostatocne hlbokeho spanku....
Caste unavy su napr z nizkej hladiny draslika(kalium, potassium) v tele
RNG,prosim ta co sa odporuca pri castej unave? elessarovi si pisal, ze je to zlym travenim,moze to byt aj u ludi, co nie su chudi, ale maju normalnu vahu alebo par kil naviac, co je treba si doplnit vit. B a co este? moze to byt sice aj depresivnymi stavmi, ktore sa objavuju, ked som v strese, na to si chcem objednat st. johns wort, ale unavu som pocitovala aj predtym....
RENCAA, RNG...vdaka. ja beriem na radu RNG jod transdermalne kazdy tyzden 10 kvapiek a asi ho mam fakt malo, bo mi vzdy do 24 hodin flak zmizne.
o tom zlom traveni som tiez uvazoval a zacinam brat betain, tak uvidime. ale neviem, u mna v rodine sme vsetci chudi, takze je mozne, ze to mam zdedene.
s tou unavou to moze byt zapricinene branim syntetickych AD, aj ked tie moje (ixel) by takyto ucinok mat nemali. dozviem sa o niekolko tyzdnov, ked ich uplne vysadim (okrem ineho cakam, kym sa na slovensko dostane st. johns wort).
elessar, jednoznacnu odpoved so stitnou da rozbor krvi... ale ako si pamatam, uzivas jod a zrejme ho mas malo.
ako pise RNG, naozaj to moze byt aj jedno aj druhe.. ty si pripad pre dr. house :o)))
elessar, ked si velmi chudy a nie horuckovito aktivny, asi mas zle travenie a to je dovod aj pre nedostatky materialov na neurotransmitery, vcitane mineralov, serotonimu, a inych(gaba, phosphatidilseldrin,vitaminy B(pri zlom traveni je vykolajena aj crevna probioticka flora)....
RENCAAA...nie je to k tejto teme, snad mi to ostatni odpustia :))) aj ja byvam casto unaveny a premyslal som o stitnej zlaze, na druhej strane som extremne chudy, az vychrtly, mozem zjest cokolvek, snad nikdy nepriberiem :))) co by poukazovalo skor na prilisnu cinnost stitnej zlazy...v tom pripade, by som ale asi nebol unaveny, alebo ano???
RENCAAA...vdaka za info. co sa tyka tych pribalovych letakov, clovek aspon vie, co zle moze ocakavat pri brani AD :))) a co sa tyka zhorsenia symptomov, na ktore upozornuju, je neberiem prve lieky a pri kazdych najprv doslo k zhorseniu stavu, az takemu, ze som mal skutocne co robit sam so sebou...a s odstupom casu mi je luto najblizsich, co to museli prezivat so mnou. v tomto kontexte by ma tiez zaujimalo, preco vlastne dochadza k zhorseniu stavu, ked to maju byt LIEKY. to vazne nechapem. ale co sa tyka syntetiky, tam ma uz asi nic neprekvaúi :)))
Musela, lilala. Inak by ho tak neriešila.
Ahojte...Nemôzem spat od 1.00,v nedelu mi znama vyskocila z okna.Zostali po nej 2 deti...Musela takto riesit svoj pokaslany zivot?
nevie zarobit