Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

lululka12

elessar dakujem za povzbudenie, budem sa snazit viac krat tie myslienky vyhodit z hlavy. cey tyzden som premyslala, ze tak toto nie toto nesiem robit, pretoze ubolene ruky nie su nic moc a prave teraz v lete to kazdy vidi :( nasla som sice virtualneo priatela, ktory mi kazdy den dava povzbudujuce slova :) a je to velmi fajn :) dakujem za radu pomoc ... vazim si to ... dakujem

navi

Ja by som k RNG ešte dodal, že nekombinujte St.Johns wort s 5-htp, ak to nieje nevyhnutne nutné. 5-htp by som používal len ako poistku v prípade, že by St.Johns wort nezaberal.

RNG

treba vyskusat na sebe, kolko coho tvoje telo potrebuje.
Tak zhruba by si nemala prekrocit velmi 3 kapsule 3 krat denne (kazda 300 mg, 0.3% hypericin) a co sa tyka 5-HTP, neprekroc 200 mg za den.
Riad sa signalmi svojho tela; niekedy potrebuje vela, niekedy malo, niekedy nic.

RNG

skorica, to nie je moj vyrobok. Ja len importujem z USA veci, ktore sa vidia uzitocne pre zdravie a kupim ich od hocikoho, co ma dobru a garantovanu kvalitu a nizku velkoobchodnu cenu aby som to mohol ponuknut za pristupnejsie ceny, nez ini na Slovensku.

navi

Ahoj škorica. Na psychiatriu sa vykašli. St.JohnsWort je komplexnejší než SSRI, ktoré berieš. Odkedy som ho bral, tak som chodil spávať pred 12tou a nie o druhej, ako pred tým.

škorica

RNG a môžu sa brať AD zároven s tvojim výrobkom ? A bude mi stačiť ten ľubovníkom alebo mám k tomu pridať aj 5- HTP? Dávkovanie je napísané v letáku, alebo každý individuálne?

RNG

Skorica, ucinok St Johns Wort pocitis uz za 2 hodiny. Takze nemusis dlho cakat, aby si videla ucinky.
A co sa tyka rizika to je vzdy a vsade. Vides von, padne ti tehla na hlavu.....
CVo sa tyka rizika s branim chemickych AD, to je velmi vysoke.
S lubovnikom nie je ani zdaleka tak vysoke a ked ti nezaberie okamzite, aj tak mozes za par hodin zobrat synteticke.
Vsetky tie reci okolo dlhodobych braniach, kym dosiahnes ucinnost su len vyhovorky.
Ucinny liek alebo doplnok musis citit velmi rychlo. Za niekolko hodin, kym sa dostane vsade do organizmu musi zacat ucinkovat.Je len velmi malo vynimiek na toto pravidlo(tukorozpustne vitaminy a probiotika, ktore potrebuju aj niekolko dni na rozmnozenie a kolonizaciu criev)

škorica

Tebe sa to povie vykašli sa na AD, ja by som strašne chcela, ale ked sa mi to zhorší psychiatrička ma zabije ked jej poviem, že to neberiem. Tiež sa bojím po vysadení ako zareaguje moje telo. Ked som to vysádzala po roku tak mi trvalo mesiac než som vysadila úplne.

RNG

Zly spanok vedie automaticky k depresiam a inym nervovym porucham
Ten treba za kazdu cenu napravit.
To iste je so stresom alebo hormonalnymi vykyvami alebo zlym travenim.
To nemoze clovek nechat len tak, lebo na to doplati.
Na stastie sa to da obvykle vyriesit zmenou jedalnicka pripadne nejakymi doplnkami vyzivy.
Ale v tom su lekari obvykle uplni laici, zialbohu, lebo toto sa zatial este neuci na medickych fakultach v dostatocnej intenzite.Cest vynimkam.
.......
Lekari s kurzami dietetiky sa sustredia len na lahkostravitelne veci alebo specialne diety na rozne slabo fungujuce organy.