Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

RNG

Vafran, ja som v zivote bral hromadu vyrobkov, ktor neboli GMP a boli dobre. GMP je len zaruka kvality. Su firmy, co vyrabaju kvalitne produkty a dosial nie su clenmi Natural Product Association.
Felisio ma malo hypericinu na naozajstnu ucinnost-to poznas sam na sebe velmi rychlo- a plno zbytocnych plnidiel na tabletovanie, Eciek, ktore nase terlo nepotrebuje.
Na obsah hypericinu je naviac aj drahy.

vafran

Navi nic v zlom ,ale ešte raz.....keby produkty s lubovnika mali take učinky ako tvrdiš,tak dnes by psych.ambulancie a oddelenia zivali prazdnotou, a nie len u nas ale hlavne v USA...a tam je čo liečit...RNG nam vysvetluje co je to GMP,a my asi teraz všetky vyrobky,čo neprešly GMP vyhodime do kontjnera.ele to som odbočil.prečítal som si dozadu niktore članky. ludia rozpravate /niektory/o depresi ako horučke dnes ju mam ,ale o par dní je to za mnou..... no aj tá sa dnes inak lieči... zaklad bol acilpiryn činsky,indicky,alebo gruzínsky čaj,citon , med a vypotit sa.a fungovalo to...dnes lieky od vymislu sveta zapiju sa cocacolou,alebo šumivy multivitamin s USA,a sadnut za PC,surfovat ako sa lieči chripka,až pokial nedostane s chripky depku....som vela rokov v invalidnom vdaka depkam a pod. stavom.a zo životnej skusenosti viem že počiatočna euforia s vyliečenia sa dostavy aj s obyč. vit. C.nechcem aby si si myslel že som zastancom AD.momentalne už roky žiadne neberiem.samozrejme nie som ani odporcom alternativnej medic,lebo som prešiel aj,..aj.bohu žial depresie sa striast neda. teda hovori aspon za seba...človek sam musi najst cestu a sposob ako sa dostat do čo najvačšej pohody,a udržat si ju čo najdlhšie.hlavne neuverit falošním iluziam.ale treba skúšat každy pokus za niečo stjí.ja som si tiež obiednal FELICIO 425 ale zazraky nečakám,a keby nahodou tak to dam určite vediet

RNG

rencaa"sa pise"-kto to pise?!
Nie nahodou lekari, ktori su proti pouzitiu podla nich neucinnych potravinovych doplnkov?
Alebo je to z navodov farmaceutickeho priemyslu, ktori by radsej vsetko prirodne zakazali a odstranili?
......
Lekari v Nemecku, co robili vyskum na ucinnost antidepresiv a hypericinu, ci uz porovnavanie alebo rozne kombinacie dospeli k vysledku (statisticky, tie tabulky som tu uz raz uviedol pred nejakym casom, jednalo sa asi o 15 studii roznych lekarov, kazda s desiatkami az stovkami pacientov).
A ten vysledok bol: hypericin zvysuje ucinnost antidepresiv, ale najlepsie vysledky boli dosiahnute s hypericinom BEZ inych antidepresiv.
A to pri tom ich davky hypericinu boli len od 0.6 do 0.9 mg, co je dost nizke.
........
Osobne nemam rad kombinacie syntetickych a prirodnych, lebo lekari maju za postranne ucinky syntetickeho tendenciu automaticky obvinit prirodny prostriedok.
To ich tak naucili na univerzitach a trubia do nich denne farmaceuticke spolocnosti

navi

Rintintin. Každý záujem z okolia o postihnutie je dobrý, pokiaľ netvrdí také niečo, že pozbieraj sa, si lenivý, vynýšľaš si a podobné odborné posudky. Depresiou človek naozaj trpí, pretože to nieje príjemný stav, ktorý by sa dal odložiť ako pohár do polička. Depresívny človek aj môže vykonávať nejakú činnosť, ale väčšinou ho to z tej depresie nedostane. Je to ako zažratá špina.Rob čo vieš. Akákoľvek pomoc v dobrom je v pohode. Nezabudni jej kúpiť St. Johns Wort, ale v tom prípade nesmie brať syntetické AD.

rencaaa

rintintin, myslim ze to robis celkom dobrym sposobom. naozaj nas netreba lutovat :) obcas sice snad pomoze aj riadny kopanec, ale vies, kazdy sme iny.
a ci jej s ty lezies na nervy, by t i mohla povedat sama, alebo mozes vycitit, ako reaguje
ja osobne som mala do slova a do pismena 'na haku' vsetky zarucene rady. v case totalneho prepadu som bola uplne odpojena. jedina vec, co skutocne funguje, je vlastne rozhodnutie s depresiou definitivne zatocit a CITIT SA DOBRE tu a hned teraz. a ked nie tu, tak niekde inde... no jo.. len sa dopracovat k tomu rozhodnutiu ;)

rencaaa

elessar, z teba je hotova babka zelinkarka ;)
no neviem ci na skodu si nebral.. teraz beries lubovnik a aj syntetiku subezne?
skoro vsade sa pise o nevhodnosti kombinacie hypericinu a akychkolvek syntetickych AD, ani SSRI ani MAO..

rintintin

pekny den prajem.
nahodou som sa dostala do tohoto fora a rada by som sa nieco spytala.
pisete tu o depresii z mnohych uhlov...ja sama nou netrpim (neviem ci je to spravny vyraz - trpiet),ale moja sestra ano. v poslednej dobe to ale nastastie vyzera celkom dobre:-)))co ma naozaj tesi. mna by zaujimalo, ako vy vnimate vase okolie, ked vam je najhorsie. ma zmysel, ked sa o sestru staram, chcem jej pomoct???teda jasne, ze ma, ale tak myslim, ci jej to nejde na nervy a este nahodou, ci jej to vsetko nezhorsujem. nie som taka, ze by som ju lutovala alebo co, to nie, len sa snazim ju nahovorit na sport, sem - tam daky cajik na zlepsenie nalady, pripadne jej daku ulohu dat, aby som ju zamestnala...nerobim chybu?
ak niekto budete mat cas a chut, dajte vediet. dakujem a prajem vam vsetkym, aby vsetko zle rychlo pominulo a bolo nam dobre:-))))).pekny den

elessar

NAVI...ja si lubovnik chodim kazde leto nazbierat sam a zbieram iba rozkvitnute nadzemne casti (take, na ktorch je co najviac rozkvitnutych kvetov). dolezite je zbierat ho okolo poludnia za priameho slnka, vtedy by mala byt koncentracia prospesnych latok v nom najvyssia...no a podla mesacnych faz je to uplne idealne kratko pred splnom, na poludnie, za polneho slnka. inac ja sice chodim zbierat lubovnik (a kopu inych byliniek), ale sam som ho nejak extra neuzival kvoli obavam pred kombinaciou so syntetikou. moja chyba :)))
ale pre mna je zbieranie byliniek v letnej prirode hlavne obrovsky relax a ked si z nich v zime urobim cajik a spomeniem si ako som ich v lete zbieral, tak mi to vie urobit velmi fajn naladu :))) dalej usetrim par korun a hlavne viem, ze nepijem hocijake seno :)))