Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Palma 111. St.Johns wort ti môže pomôcť, aj keď v šetko ostatné ostane pri starom. St.Johns Wort pôsobí priamo na biologickú príčinu choroby, a je lepší než syntetické lieky. Musí sa ale správne nadávkovať, inak je neúčinný.

navi

Ceresna. Palma111 ti napísala všetko, čo potrebuješ vedieť. My, čo máme skúsenosti by sme ti lepšie neporadili.

palma111

Ahoj ceresna,neviem ti poradit z vlastnej skusenosti, na to su tu asi ini, ale co obcas citam, tak niektori to riesia tak, ze sa zameraju na iste potravinove doplnky, ktorych ucinok je citelny uz do 2 hodin. Objednaju si ich a vyskusaju, v pripade, ze nebudu fungovat, tak je vzdy moznost zobrat syntetiku.... Ak budes mat chut, tak vyskusaj,odporucaju hlavne st.johns wort, da sa objednat na dobierku, momentalne nan cakame, asi do 2 tyzdnov pride.Niektori z tychto ludi sa na psychiatra vykaslali, ale samozrejme, ze to sami chceli, ja som napriklad k nemu vobec nesla... Ja som to vsak zacala riesit komplexne, vztahy, vztah k sebe samej a doplnenie chybajucich latok, rozdelenie prace a najnovsie sa venujem tomu ako lepsie zvladat nocne.... Zalezi ako sa citis a ci to chces urobit...Je tu vela ludi, co ti poradia a urcite ti napise niekto, kto ti poradi zo skusenosti...

ceresna

Dobry den.prosim o pomoc,chcem vysadit AD, ale moj lekar nechce. asi som od nich zavisla. prosim o pomoc,ako to mam postupne vysadit. dakujm.

palma111

RNG, vdaka, hned sa lepsie citim. O tom svetle som pocula, niektori ludia sa vraj budia na urcite spec. svetlo, ktore zmeni iste procesy v tele, pretoze simuluje svitanie a je to zdravsie nez sa vytrhnut zo spanku zvonenim budika napr., prave rozmyslam, ci taketo vyrobky dostat aj u nas a ci by mi pomohlo svietit si v praci nejakou halogenovou lampou, co dosahuje danu intenzitu, nasla som vsak iba lekarske lampy, zatial....

fidorka 2

ahoj škorica, no ja beriem už cca 5 rokov Citalec ráno 1 tbl, a večer pred spaním 2/3 Trittico, no teraz som si začala znižova ten Citalec, takže beriem ráno 1/2 tbl.

palma111

rencaa,viem o com hovoris, ked spominas zmenit uhol pohladu,da sa povedat, ze som tym aj zacala,i ked ide to len pomaly. Okrem toho niektore veci su neprehliadnutelne a nic ako zmierit sa s nimi sa neda, vzhlad, povahove crty atd. Obcas sa citim znevyhodnena oproti inym ludom. Vyrastala som v prostredi chudobnom na citove prejavy a s velkymi narokmi. Donedavna som si myslela, ze je to OK a ze to zvladnem az kym som sa asi pred dvomi mesiacmi nezosypala. Odvtedy sa snazim robit veci inac.Obcas je to zvlastne, lebo som na to sama, zijem v tom istom prostredi a nema ma kto podporit, okrem vas a som rada, ze som tu ku vam zabludila. Mimo toho sama urcite vies, ze ked v dnesnej dobe nestihas drzat krok s tymi najsilnejsimi, si hned slaboch. Ja som v dost veciach perfekcionista a este k tomu emocionalna a vsetko sa ma hned dotyka, ale ucim sa vnimat to inac. Mimochodom doma aj v praci mam kopec ludi, ktori svoje chyby a slabosti nevidia, ale tie tych druhych tie priam zvelicuju, je to sice skor ich emocionalna nezrelost alebo povahova crta alebo neviem co, ale tazko som to doteraz spracovala, ako hovorim, snazim sa, viac relaxujem, pomahaju mi aj dychacie cvicenia, odvcera cvicim koherenciu, snazim sa znizovat senzibilitu a snad to zvladnem tak ako aj vy vsetci ostatni, drzim palce sebe, aj vam..

navi

Fidorka 2. Dokiaľ nebudeš mať st.johns wort doma, tak užívaj syntetiku. Prestaň ju užívať až nástupom st.johns wort.