Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

jirko

Ja som niekedy uzival lubovnik od nemeckeho vyrobcu pod nazvom Jarsin.Bolo mi z neho riadne zle a myslim,ze este viac prehlbil moju depresiu.Hoc som ho bral na noc,na druhy den som bol z neho dobity,malatny a citovo uplne rozdrasany.Preto by ma naozaj zaujimalo,ci tych par kladnych odozviev na lubovnik St.Johns Worte od NBTY je objektivnym obrazom jeho ucinkov alebo ide skor o subjektivne pocity.Pretoze ak vysadim synteticke AD a prejdem na tento vyrobok,mozem bud zlepsit svoj stav,alebo upadnut do este hlbsej depresie,co by som fakt nerad,lebo viem,ake to malo na mna ucinky.K tomu lubovniku St.Johns Worte od NBTY by sa mali vyjadrit aj ini,ktori ho uzivali alebo uzivaju,a nie len dvaja-traja,ktori tu pisu chvalospevy na jeho ucinky.Urcite by to bolo objektivnejsie,keby tu bolo viacej kladnych nazorov.Zatial sa len kazdy pyta,kde ho zohnat,ake ma ucinky,ale kolki ho vobec uzivali,to je pre mna zahadou.

navi

Fidorka. Keď som si dal Felisio, ľubovníkový extrakt od Nemeckého výrobcu, zrejme farmaceutického, napriek tomu, že tam uvádzali hypericin v jednej tobolke 0,75 až 1,35mg, bolo mi z neho asi tak, ako tebe. Takže sa nečuduj, že takto na teba pôsobil St.Johns Wort od www.healthspan.co.uk
Dobrý ľubovník musíš nájsť. Ja som ho našiel v St.Johns Worte od NBTY. Môžeš si ho objednať od -odkaz odstránený-
K optimizmu môžem povedať len toľko:-)))

fidorka

navi - miesto toho ľubovníka by si mal radšej predávať svoj optimiznus,lebo ten SJW 3x3 vôbec nezaberá, len čo ma od neho bolí žalúdokn a od zajtra sa vraciam k aD

navi

Face. Neber život tak vážne, však on v podstate ani taký vážny neni. Urobme si svoje a tešme sa zo života. Však aký zmysel má nechať sa ním deptať. Nepripúšťaj si nič zlé, a keď ti je zle, treba si dať ľubovník a basta. Však život je len vážny do tej miery, do akej si ho vážnym urobíme.

palma111

Face, vidis,uz si taka sikovna, ze si prisla na to,cim si najviac ublizujes sebanenavistou. Podobne ako u mna, je na case to zacat negovat,zmierit sa so sebou.Pojde to pomalicky, ale pojde, nezalezi co sme urobili vcera, ale co urobime dnes, vsetko mozeme este zlepsit a hlavne,ked ten cas co je za nami je ovela kratsi nez ten pred nami.Pracuj na sebe, psychologicke neklam a co sa rodicov tyka tych si nevyberame,nauc sa ich akceptovat, nic viac a nic menej nemusis.Este mi napis ako si na tom so spankom,ake mas travenie a ci nedrzis nejaku dietu alebo ci sa neobmedzujes v jedle.(Obmedzovanie moze byt aj ked jes same hluposti, chipsy, sladkosti a chybaju ti vitaminy a ine latky).Byt smutny je bezne aj pre ludi bez depresie,takze obcas to moze prist, ale smutni ludia aj tak nemaju sebadestruktivne myslienky, takze ked uz tie nebudu, aj smutok bude v poriadku....Ja som nikdy nepatrila k vychechlenym ludom, ale chcela som,takze aj s tym som sa musela zmierit, je neprijemne pretvarovat sa,zato moja svagrinka sa smeje v jednom kuse aj ked nikto naokolo,niekto je taky, niekto iny a je dolezite akceptovat aj sam seba a mat sa postupne aj trosku rada

face of agony

Palma, aj ja, ked sa niekedy pozeram do minulosti, tak nechapem, ako som si mohla mysliet to a to alebo urobit nieco, co mi teraz pripada uplne chore. Mozno aj ja uz smerujem k lepsiemu:-P Ano, viem, ze za to nemozu, lebo oni ma nemohli naucit nic co ich nenaucili. Ale oni mi pripadaju uplne nemozni. No, nie nemozni, ale myslim si, ze keby naozaj chceli, tak sa vedia spravat aj inak. A to vo mne vzbudzuje nenavist. Oni ma v podstate nikdy nevychovavali. Bola som taky samouk vo vsetkom. Nikdy ma nenapominali, malokedy mi nieco zakazali a tak. A teraz si to asi chcu vynahradit. Ale ja im na to uz serem. Zvladla som to bez nich doteraz, zvladnem to aj v buducnosti. Niektori ludia ma asi nemaju radi, lebo vzdy poviem co si myslim (teda ak sa to netyka mojho vnutra). A potom ma kamoska upozorni, ze som to nemala robit. Ale ako som to mala vediet, ked ma to nik nenaucil? Ja viem, zas sa lutujem. No a co. Je mi to strasne luto. Idem do sprchy a asi sa tam vyrevem a uz nebudem pisat tieto moje citove vylevy. Majte sa zatial.

face of agony

Navi, nie nemusis mi ich posielat, ale dakujem:) Aky rozdiel medzi SJW a 5-HTP?
Urcite mi to nic dobre nedava. Pripada mi to take takze neustale s tym bojovat. A takto "oddychujem". Pekny oddych, ze? U mna je najvacsi problem sebanenavist. Snazim sa prijat samu seba. A kym sa mi to nepodari, tak nikdy nebudem stastna.