Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Palma, tak so spankom som na to uplne super. Dlhe roky som spavala strasne malo, lebo sa mi nedalo spat, ale teraz je to podstatne lepsie. Dokonca mam aj take "stavy", ze ked mi je zle, tak to idem vyspat. Proste utiect z reality. Sny su tak krasne. Tam nie sme hladni ani smadni, citime len emocie. Vacsinou len tie pozitivne. A pritom mam stale istotu, ze ked budem chciet, tak to mozem zmenit alebo aj skoncit. Zobudit sa. A s tou stravou je to trochu zlozitejsie. Musim sa priznat, ze mam PPP. Teda, teraz uz mozno ani nie. Snazim sa. Mala som taku zvlastnu formu.Ale o tom sa mi teraz nechce hovorit. Teraz sa stravujem zdravo:) Ano, aj ja poznam takych uchechtanych ludi. Takych mam rada, ale len ked sa s nimi bavim aj ja. Ked nie, tak mi tym smiechom idu na nervy. Cudne, ze?
Jirko,len taka malickost ako navyk a drogova zavislost a tazkosti po prestani brania drogy atd.
........
Neviem ako mam niekomu vysvetlit, ze chemikalia, ktora sa v prirode nenachadza nie je to iste, ako prirodna latka vplyvom na telo.
Neprirodzene latky-chemikalie telo zamoruju.
pre RNG:Ale ja som nauzeu z AD nikdy nemal a ani bolesti zaludka.Takze ake dalsie "VAZNE" vedlajsie ucinky mozu potom mat AD?
fidorka, podla popisu je to kvalitny pripravok, ved aj sam rng ti napisal. obsah hypericinu je standartizovany, presne ako je v tom co dodava rng.
ja lubovnik nepotrebujem, davam ho sice synovi, ale pre neho mam zatial dost.
u teba aj u mna sa depresia asi vyvinula z rovnakeho dovodu, mozno by aj tebe pomohlo porozmyslat nad zmenou vo svojom zivote, niekedy pomoze samotna zmena postoja k urcitym situaciam :)
jirko, na Molone(Venlafaxine : Effexor a ine mena pod ktorymi sa skryva)
depression.emedtv.com
Uz len na priklad prve cislo: nausea(zle od zaludka) 56%, nepoznam ziadne jedlo, ani doplnok, ktory by sposobil 56 percent ludom bolesti zaludka.
Takze ten usmev tvojej lekarky bol na zakrytie toho, ze predpisuje skodliviny pre telo a ma dokonale umyty mozog farmaceutickym priemyslom.
pre fidorka:Ja som ti napisal na tvoju adresu,ze by som aj kupil jedno balenie,ale ani si mi neodpisala.
rencaa, neviem či to je ten istý lubovník ako ten čo predáva RNG, lebo ten nepoznám tak nemôžem porovnať, ale keby si mala záujme môžem Ti poslať jedno celé neotvorené balenie, je tam 120 ks, a je to z Londýna a RNG sa vyjadril že je to silný čistý prípravok.
napíš mi na meilovú adresu? sesilka@atlas.sk, najradšej na dobierku. napíšmi Tvoju adresu. Pá.
Fidorka. Ak ti nerobí problém mi poslať v obálke zopár tých tabletiek z anglicka, tak mi ich pošli, otestujem ich na sebe.
ešte raz: sesilka@atlas.sk
tu je mailová adresa