Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

palma111

fidorka, navi minule pisal, ze asi po 8-mich hodinach treba zobrat dalsie dve SJW a uzivat, potom napr. aj kazdy den 3 x 3 kapsule, vyskusaj a napis, ci to nieco robi uz po tych dvoch po 8-mich hodinach, dobre?

palma111

fidorka, ahoj, neboj, kazdemu zabera nieco ine, je to dlhodobejsia zalezitost, kym najdes to prave, aj navi vselico skusal a vies ako dlho, no a co ked ti to hned nezabralo, skusaj dalej, okrem toho, kdesi som citala, ze zasoby serotoninu napr. sa doplnaju len postupne, preto necakaj, ze sa ti doplnia zo dna na den, daj tomu aspon nejake tyzdne...tvoj zivot je dolzity, ani nevies pre co vsetko co ta caka a momentalne hlavne pre nas, lebo ti rozumieme

fidorka

navi - ráno som užila 2 tbl SJW, a necítila nič, ani lepšie ani horšie, ale teraz sa ma zmocňuje nejaký smútok a zdá sa mi že to celé je na figu, viem že sa z tej depky už jakživ nevylížem.. mne pomôže už iba radikálne rozhodnutie - odchod z tohto sveta, vykaškať sa na to všetko... vlastne ani neviem prečo sa silou mocou snažím zbaviť depresie, keď môj život je len utrpenie...

face of agony

Renca, kto ma naucil lutovat sa? To netusim. Myslim, ze kazdy citovo sklamany clovek to ma v sebe. Je to stav. Nie vlastnost. Podla mna. Lahko sa povie, ze nerob to. Keby to tak fungovalo, tak to je uplne inak. Ale niekedy ani sam clovek sa nechce prestat lutovat, lebo mu to prinasa ako keby kratkodobe potesenie alebo ako to mam vyjadrit.

face of agony

Navi, ja si v prvom rade ublizujem sama. Ako teraz ani tak nemyslim sebaposkodzovanie, ale skor to, ze sa nenavidim a za vsetko sa kritizujem. No, teraz uz ani tak nie, ucim sa mat rada sama seba a za vsetko dobre sa pochvalit. A celkom to aj funguje, ale niekedy ma to proste premoze. Ako aj teraz. Dokazem si naplanovat, co by som mohla robit, aby som nezostavala v depke. Ale nikdy mi to dlho nevyrzi. Neviem ci som taka slaba alebo je to uz sila zvyku mat neustale depresiu. A preco chcem plakat? Neviem. Jednoducho chcem. Je mi strasne luto, ze nemam nikoho, kto by ma mal rad. Citim sa odstrcena spolocnostou. Ked som sa pokusila o samovrazdu, prisla som o vela kamosov. Ludia sa nechcu bavit s takymito ludmi. Zrazu sa vsetci zacali ku mne spravat akosi inak. Niektori sa mi dokonca prestali aj zdravit, ked ma stretnu. A citim, ze ludia sa citia zle v mojeje spolocnosti. Uz ma nevolaju von...atd. Vidis aki su ludia? A to ma este viac priputava k depresii.
Palma, ty nemavas take stavy, ze ked mas depresiu, tak nechces ist von alebo medzi ludi? Lebo ja ano. Proste, ked mam depku, tak nezbehnem ani do obchodu, co je tak "daleko", ze len sa zveziem vytahom dole. Zastriem si zaluzie, aby bola tma, pustim si telku, vezmem si jedlo a snazim sa nim "zaplnit" city, ktore mi chybaju. A takto vyzera to moje utapanie sa v depresii. Potom, ked to robim casto, tak priberiem a mam este ovela horsiu depresiu. Potom sa zas zavriem doma, pozeram telku, jem. A tak to ide dokolecka dokola:(

rencaa

navi, okrem aktivnych prispievatelov sem chodia aj taki, co len citaju. okrem pravidelnych citatelov sem chodia aj novi. nikto nevie, co koho kedy oslovi. viac hlav viac rozumu :) panoptikum skusenosti, nazorov nie je na skodu.