Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
navi, ja by som Ti veľmi rada poslala z tých SJW tabletiek, ale ako a kde zistím tvoju adresu?
Fidorka. Ak ti nerobí problém mi poslať v obálke zopár tých tabletiek z anglicka, tak mi ich pošli, otestujem ich na sebe.
Fidorka, mala by si sa naučiť filtrovať negatívne emócie. Hovoríš, že ťa psychicky zruínoval manžel. Mňa by zaujímalo ako. Vieš, ľudská psychika sa dá nastaviť aj tak, v sociálnej sfére, že nagatívne sociálna záležitosti si do vedomia nevpúšťaš. Aj keď sa tam tlačia. Proste im dáš blok, a za pár minút sú fuč. Nauč sa byť pohodová aj v ťažkých sociálnych pomeroch.
pre RNG:Myslel som na tie VAZNE bocne ucinky,nie obycajne,ktore sposobuju aj rozne ine jedla alebo lieky.
Mozes mi,RNG,povedat,ktore konkretne bocne ucinky mas na mysli?Ked som sa na to pytal lekarky,s usmevom mi povedala,ze vsetko,co jeme,ma bocne ucinky a metabolizuje sa to v peceni,tak ako aj AD,a ze su ludia,ktori cely zivot beru AD a maju pecen a ine organy v poriadku.Stale sa tu strasi bocnymi ucinkami,ale napr.ja chodim pravidelne na krv,roky beriem AD,a vsetky hodnoty mam v poriadku,niektore dokonca vynikajuce v porovnani s inymi pacientami,ktori ani lieky neberu.
Sertraline je chemicky antidepresant,mechanizmus SSRI, plno skodlivych ucinkov.
Molone nie je novy, patent z 1997 roku, ucinnost SSRI a malicko ovplyvnuje aj noradrenalin a dopalamin(inhibicia zachyty) to vsetko za cenu hromady vaznych bocnych ucinkov.
St Johns Wort(lubovnik )robi to iste, ale bez vaznych bocnych ucinkov
pre fidorka2:Momentalne uziavam Sertralin,ale kedze nie je velmi ucinny a tuhne mi po nom sija,lekarka mi predpisala na vyskusanie Mollome.Len ho nejako neviem v lekarnach zohnat,lebo je to novy liek.
-odkaz odstránený-
pre fidorka:A ten lubovnik,co ti brat poslal z Londyna,to je ten isty,ako ponuka RNG?Alebo je to zase nejaky iny vyrobca?Keby to bol ten od RNG,tak mozem jedno balenie od teba odkupit,aby som vyskusal jeho ucinky.
fidorka, ked sa vysporiadas s tym, ze niekto iny z teba spravil trosku, zmiznu aj tvoje depresie. ja som odisla od muza po 18r, dnes neberiem ziadne lieky a je mi dobre.
nedovol druhym manipulovat so sebou.