Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

RNG

fidorka, prerypal som sa cez tuto temu a nasiel som, ze ti oxazepam pomahal.
Oxazepam nie je na nedostatok serotoninu, ale zvysuje hladinu neurotransmiteru GABA(gamma-aminobutyricka kyselina)
........
Inac neurotransmiterov a neurohormonov je hromada, pokial nevies, ktoreho mas nedostatok(prebytok?),mozes len akurat hadat, co ti moze pomoct a skusat rozne doplnky.
pozri na www.google.com pod slovami neurotransmitters, Wikipedia.
.......
Kedze vyse 90% depresii a nervovych poruch rozneho druhu je sposobene nedostatkom mineralov(forma neurotransmiterov) alebo nedostatok serotoninu alebo dopalaminu, sustredil som sa v tejto teme(a inych ) hlavne na doplnky adresujuce toto.
....
Ale GABA sa tak isto da doplnit prirodnymi potravinovymi doplnkami, napr firma NOW vyraba az tri rozne vyrobky s GABA,kapsule 500 mg, 750 mg a 170 gramov prasku.
Ak by o to bol zaujem, mozem v buducnosti aj to doviezt, pokial to este nie je na Slovenskom trhu.
(Inac niekedy sa po Slovensky nazyva
Gama aminomaslova kyselina)

fidorka

som vem nešťastnáže mi ten lubovník nezabrala, tak som sa na%n tešila už som sa nemohla dočka tak mi brat poslal v Londýna 5 balení po 120 tbl,
a je mi z neho ešte horšie ako ami bolo, dnes som sho už nevzala ale so m užila AD + 1 neurol a 1 hypnogen naspanie, aby som mohla spať, lebo je hrozné akosa cítiť, a chcela by som to celé prespať, možno ten milostový spánok ma z toho dostane,,,, mimochodom najviac depresívnyxh stvov mi spôsobuje môj msnžel, s ktorým sa trápim už 30 rokov a uribol zo m(ňa trosku, vďačím za to len ejemu

navi

Jirko, ide o tvoje zdravie. Nikto ťa do ničoho nenúti. Ja len viem, že nieje ľubovník ako ľubovník. Ja som skúšal nemecký Felisio, a mal som z neho rovnaké stavy, ako ty z Jarsinu. Ale z ľubovníka od NBTY to bolo úplne iné. My sme tu rozprávali o úsilý farmaceutických spoločností o diskreditáciu prírodných liečiv aj tým, že ich sami vyrábajú v nie príliš vábnej kvalite. Takže pozor na to čo berieš. A čo sa týka účinku ľubovníka od NBTY, tak kým ho neskúsiš, nebudeš vedieť. On môže účinkovať pozitívne na 120 ľudí, a na teba nie. Ale pokiaľ neskúsiš, nebudeš vedieť.

fidorka

ahoj navi, s týmito fotkami si spôsobil veľkú radosť, Vlčany - je to totiž moje rodisko, mám pocit že mi depresia ustupuje. Ďakujem.

fidorka2

jirko, ja beriem citalec, tiež to nepomáha na 100%, mávam pri ňom depresie, ale je to lepšie ako bez neho. beriem ho už 5 rokov, skúšala som aj iné ale tento sa mi najviac osvedčil, a ešte beriem na noc trittico, a tebe čo pomáha?

jirko

Neviem,aky bude nazor RNG na tento vyrobok,ktory si spominala.Mozno je to podobne ako ten Jarsin,co sa tyka zlozenia.Problem je v tom,ze kto sa nevyzna v jednotlivych zlozkach pripravku,tazko moze posudit jeho kvalitu a celkovy pomer zmesí,ktore su v nom pouzite.
Este by ma zaujimalo,ktore synteticke AD beries,lebo ja som uz skusal mnohe,ale zatial len s malym ucinkom.Diky a drz sa.

fidorka

jirko - ja som prešla na tento ľubovník www.healthspan.co.uk a je mi z neho zle, od dnes sa vraciam k synt. AD, cítim sa presne ako píšeš, celá som roztrasená, slabá, závrate, návaly tepla, totálna depresia horšia ako predtým, stále samovražedné úmysli.
Mne lubovník len uškodil, a nikdy viac ho neužijem.

RNG

jarsin zlozenie:
Ingredients: St. John's Wort extract (upper parts of flower and leaves), lactose, powdered cellulose, hydroxy propylmethyl cellulose, silicon dioxide, titanium dioxide (mineral based whitening pigment), magnesium stearate, talc (natural tableting aid), triethyl citrate, vanillin.

Supplement Facts:
Serving Size 1 Tablet
Servings Per Package: 45
Amount Per Capsule %DV
St. John's Wort Extract (flowers & leaves) 300 mg *
(Hypericum perforatum L.)

Tj obsahuje len zmes suchych listov a kvetov, bez urcenia koncentracie Hypericinu a s plno chemickymi pridavkami(samozrejme nerespektujuc europske pravidla a neoznaciac ich prislusnymi e-ckami).
A pri odporucenej davke 1 az 2 denne je to viacmenej bezcenne, a pridavky skodlive