Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Jirko. Problém nieje v tom, že by syntetiká nepomáhali. Problém je v tom, že keby to úsilie, čo bolo investované do prieskumu syntetiky venovali do prírodných produktov, mohli sme byť ešte oveľa ďalej.

navi

Fidorka. Nikde som tu nenašiel, že by sa RNG vyjadroval konkrétne k www.nationalnutrition.ca , ale zrejme je to súčasť vašej osobnej pošty. Mne tiež pomájaju GABA neurotransmitérové procesy, beriem Rivotril. Tieto procesy robí aj Ľubovníkový extrakt hypericin, takže ak ho budem mať, Rivotril prestanem brať. Tou prírodnou GABA je napr. www.nationalnutrition.ca

jirko

pre RNG:Suhlasim s tebou len do urcitej miery.Pretoze si myslim,ze na rozdiel od predchadzajucich storoci,ked sa choroby liecili zvecsa bylinkami a inymi prirodnymi produktami,v 20.stor.sa prave vdaka novym objavom v medicine a vyrobe liekov na rozne choroby podarilo mnohym ludom predlzit ich vek,ci ich uplne vyliecit.Viem,ze lieky mozu mat aj vedlajsie ucinky,ale neodsudzujem ich len preto,ze su synteticke.A je dost pripadov,ked ti,ktori vysadili lieky a zacali brat nahradne bylinne produkty,zakratko ochoreli este viac.Moj otec ma napr.Parkinson.Keby nezacal brat na to urcene lieky,uz by sa z toho ani nepozbieral,ale vidim,ako ho lieky postavili na nohy a dokaze robit aj take veci,ktore predtym nemohol.Tu vidim priamy vysledok pozitivneho ucinku syntetickeho lieku.A pochybujem,ze keby bol presiel na bylinnu liecbu,bol by v takom dobrom stave ako teraz.Takze podla mna,lieky su na to,aby liecili a ich uspesnost je daleko vyssia nez u roznych bylinnych preparatov.Tym nechcem povedat,ze odsudzujem bylinne produkty.

luciano

RNG, tvoje názory tu písané sú podľa mňa nezodpovedné voči ľuďom, pre ktorých sú AD jediným východiskom. Ja užívam najvyššiu dávku venlafaxinu 375 mg/pro die, ale nemal som a ani nemám absolútne žiadne nežiadúce účinky. A argumentácia postavená na porovnaní "prirodzenosti" prírodných a sysntetických liekov tak isto nemá opodstatnenie. Existuje predsa aj opačné prirovnanie - koľko prírodných látok je jedovatých a škodlivých keď spomeniem len obyčajný tabakový nikotín. Dnešné moderné AD možno štatisticky majú v prvých dňoch užívania určité sprievodné patologické prejavy, ale to neznamená, že sú to lieky toxické. Aj z kyslého mlieka môžem dostať hnačku, ale to neznamená, že kyslé mlieko je toxické. Ja mám opačné skúsenosti - užíval som lubovník od rôznych výrobcov a necítil som žiadne účinky, neznamená to však, že to nie je účinné AD, tak ako syntetickosť AD nedokazuje, že sú to toxické návykové drogy. Toxicita najnovších moderných AD sa rovná nule, alebo je tak nepatrná, že v zásade je toxickejší vzduch, ktorý dýchame, ako tieto lieky.

navi

Jirko. Každý má právo sa rozhodnúť, či bude užívať prírodné produkdy, alebo syntetické. Ja som sa rozhodol pre prírodný produkt pre jeho väčšiu, a hlavne komplexnejšiu účinnosť. To čo výskumom zistili u ľubovníka, svojou komplexnosťou, šírkou záberu na neurotransmitéry, nemajú ani ešte nepredávané, zatiaľ klinicky testované AD 5.generácie. Pozri sa, ak chcem trafiť môj problém v mozgu, použijem to najširokospektrálnejšie AD, aké existuje, pretože sa chcem trafiť. Úzkospektrálne AD som vyskúšal takmer všetky, a netrafil som klinček po hlavičke vo svojom mozgu. Občas som trafil vedľa klinčeka, ale nikdy nie na klinček. Až ľubovníkom som trafil klinček. Možno práve preto, že je širokospektrálny, a nemôžeš minúť cieľ. Alchýmia okolo ľubovníka je však druhá vec. Aj tu treba nájsť ten správny, a ďalej aj optimálnu dávku.

rencaa

jirko, AD, ja som brala AD dlho, rozne.. na zaciatku na mna zaucinkovali, ako keby vo mne vybuchlo slnko. dlhsiu dobu som sa citila vyborne, svet gombicka. v poslednom case vsak, cca 1/2 roka, uz som sa citila ako zombie.. okrem toho som za 2 roky pribrala 12kg. cca dva mesiace uz neuzivam nic a tesim sa zo zivota aj bez AD. proti unave som nasadila vitaminove doplnky, zacinam detoxikacny program...
citala som, ze AD, tak ako mnohe lieky neliecia pricinu, iba tlmia prejavy nemoci, a casom mozog 'zabudne' vsetko z toho, co za neho robia AD, existuje nazor, ze depresia je emocia, zla emocia, ktora signalizuje, aby si so situaciou, v ktorej sa nachadzas, ktora tuto emociu vyvolala, aby si s nou nieco urobil, aby nastupili emocie pozitivne. pocit citim sa zle, ma vyvolat akciu k tomu, aby to co ten stav vyvolalo si odstranil a mohol si sa zasa citit dobre.

navi

Jirko. Od Fidorky to nekupuj. Kúp si radšej od www.doplnky.com, to mám vyskúšané ako dobré. Ja ho chcem len porovnať s tým od doplnky.com.