Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

rencaa

navi,
Each Healthspan tablet contains 300mg of 'concentrated extract' of Hypericum Perforatum that provides 900mcg of Hypericin.
obsahom hypericinu, totozne ;)

nemusi byt chyba v prostriedku, dost mozne, ze jej chyba nieco ine ;)

navi

Dík rencaa. Našiel som tam toto: fidorka, ak ta informacia je pravdiva a nie nejaka chyba(preklep ci zamerna) tak si narazila na velmi silny prostriedok.
Takže predsa by som ho len vyskúšal, pretože reklama znesie všeličo.

navi

Nuž, ak to je tak, že prírodné účinky sa nemôžu patentovať, tak je to všetko len o peniazoch a ľudskej nenažranosti na ne.
Osobne som sa ale nikde nedočítal o výkume vyššieho dávkovania hypericinu na človeka než okolo 6mg hypericinu, a pritom na zvieratách nezistili žiadnu toxicitu pri mnohonásobne vyšších dávkach. Ja som sa rozhodol prekročiť túto dávku dlhodobo na vlastné riziko, pretože som zistil, že mne začína pomáhať až dávka, ktorá presahuje na internete zverejnené výskumy.

navi

Luciano. Máš pravdu v tom, že čím ďalej, tým sú AD menej toxické a z menším množstvom nepriaznivých vedľajších účinkov. Na obhajobu RNG by som napísal toľko, že je stále dosť syntetických AD v predaji, ktoré nie sú zrovna najzdravšie. Venlafaxin, ktorý ty berieš, patrí medzi špičku najmenej škodlivných, alebo neškodlivých syntetických AD. Aj ja som bral Efectin, bez efektu. Ani nepomohol, ani neuškodil. Skúšal som ale aj neuroleptiká a pre zlé pečeňové výsledky som jeden musel prestať brať. Nemám nič proti syntetike, pokiaľ mi viac pomôže, než uškodí. Ale viacej verím možnostiam, ktoré ponúka príroda. Verím tomu, že v prírode sa nachádzajú lieky na všetky choroby. Len ten výskum neskúma možnosti prírody, ale vymýšla si vlastné chemikálie.

RNG

navi, prirodne su ovela viac preskumane, ako si myslis.
Lenze vyskum je prevadzany farmaceutickymi spolocnostami, kde zistia ucinne latky a snazia sa ich trosticku pozmenit(odprirodnit) a syntetizovat, aby sa dali patentovat.
Ked sa im to podari alebo aj nepodari, odtajnia vsetok vyskum na prirodnych, aby nahodou nemali v prirode konkurenciu svojim patentovanym.

RNG

jirko, prirodne lieky sa prestali vyrabat v 40 rokoch minuleho storocia nie pre to ze by boli malo ucinne, ale pre to, ze na synteticke sa da aplikovat patentova ochrana, tj exkluzivnost predaja a tym vysoke ceny bez obavy o konkurenciu. Taka je hola pravda zakryvana farmaceutickym priemyslom.
To co rastie obrazne zadarmo na strome im nemoze dast ten obrovsky obrat a vysoke ceny.
Problem bol len presvecit lekarov, aby tie prostridky pouzivali. A vdaka hroznym peniazom na reklamu a "vzdelavanie" lekarov sa im to velmi dari
Ale aspon lekari, aj ked len sukromne, si zacinaju uvedomovat tento fakt a aspon v USA, kde len 3% lekarov predpisuje prirodne doplnky vyse 70% lekarov ich sami beru. To je podstatne viac, nez okolo 40% ostatnych ludi.
Ze by lekari predsa len viac vedeli, ako oficialne praktizuju?!?

RNG

luciano, zobud sa!Snad nechces dat znak = medzi chemikalie a potraviny!!!
Keby boli tie chemikalie tak bezpecne, naco by museli k nim pridavat dlhy list bocnych skodlivych ucinkov.
Za to ze to tebe zatial neuskodilo,mas stastie a to neznamena, ze to druhym neskodi a je prave nezodpovedne od teba tvrdit, ze je vsetko v poriadku s branim chemikalii.
Rozdiel medzi liekmi a potravinovymi doplnkami je zasadny.
Potravinove doplnky nesmu mat bocne skodlive ucinky a lieky mozu mat skodlive ucinky.
Lieky sa schvaluju napriek skodlivym ucinkom na zaklade logiky, ze dobre ucinky musia prevladnut nad skodlivymi.
.....
Na potraviny a potravinove doplnky plati ovela prisnejsie pravidlo: ked zistia akukolvek skodlivost na nich, okamzite ich stiahnu z trhu.
......
Co sa tyka pribaloveho listku k syntetickym liekom, je zalozeny na pravde a casto ani neobsahuje vsetky skodlive ucinky, ved je pisany ludmi, ktori sa snazia ten produkt predat.
......
Nikto z doplnkoveho priemyslu netvrdi, ze vsetky prirodne veci su neskodne. To je len loz rozsirovana farmaceutami na zakrytie skutocnej situacie.
Ale doplnky schvalene na pouzivanie nesmu mat ziadne zle postranne ucinky.
Kysle mlieko alebo kapusta, z ktorej dostanes hnacku(teda ked nemas na ne alergiu) su pokazene produkty nainfikovane parazitnymi skodlivymi bakteriami. Tie nemaju co hladat na trhu a rozhodne nie su meritko na skodlivost dobrych potravin ani doplnkov.

navi

Jirko. Zober si napríklad ľubovník bodkovaný. Jeho možný účinok na človeka je tak málo preskúmaný, že to teraz musím robiť na kolene, aby som zistil, čoho je schopný. Môj druhý pokus s ľubovníkom(kvalitným) mi odhalil možnosti, ktoré mi neponúkla žiadna syntetika. A pritom prvý pokus s tým istým ľubovníkom zlyhal. Už chápeš, o čom tu je reč?