Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Hej, ale to je ta rozpustna v ustach. RNG raz napisal, ze by sa mali papat len take, lebo ked sa B12ka dostane do traviaceho traktu, tak sa znici. Alebo zostanem verna 5-HTP a nekupim si SJW. Inak pred chvilou som bola u psychologicky a ked som jej povedala, ze chcem seknut s liekmi, tak skoro skolabovala. Ja som jej povedala, ze po tych liekoch sa necitim dobre. A ona mi povedala, ze tie lieky mi este nezabrali (beriem ich uz asi rok) a ze uz teraz zacinaju ucinkovat ("zhodou nahod", ked som zacala brat doplnky)a nemam ich vysadit. No ako uz som mala chut jej nieco povedat. Lezie mi s tym na nervy, ale radsej som bola ticho, lebo to nema cenu niekomu nieco vysvetlovat, ked si bude stale hust svoje. Proste citim sa lepsie a kaslem na lieky. Bodka.
Ja mám vynikajúcu metódu, ako obchádzať stres. Snažím sa zachovať pokoj v akejkoľvek situácii.
Face: Ak StressB obsahuje B12, tak ju nemusíš brať osobitne.
Takže face, tie pilulky nie sú lieky, ale potraviny. Kľudne všetko papkaj, len ten 5-HTP by som skúšal len v prípade, že by som aj po SJW, v dostatočnej dávke, mal blbú náladu.
A teraz vážne Elessar. Myslím si, že tvoj názor akceptuje, len nechce zovšeobecňovať. Vieš ako môžu uvažovať vedci. "Možno to nemal z depresie, ale z niečoho iného, a tak podobne. Takýto názor je príliš málo na to, aby som to zverejnil ako skutočnú pravdu. Ak by sa takýchto prípadov vyskytlo viac, tak by som to tam hodil, ale jeden názor, a ešte k tomu nepreverený, to je príliš málo na to, aby som zverejnil, že depresia je kontraproduktívna mojej detoxikácii. Keď mi príde viacej takýchto sťažností, tak potom to tam dám. Zatiaľ nemám dôvod."
elessar, nie bukovsky :)
ako zena sa priklanam k macingovej. zahajila som 50dnovy program. uvidime. zatial sa to da vydrzat ;)
az na vcerajsiu sialenu migrenu :o)) ale dnes je uz dobre
A teraz vážne Elessar. Myslím si, že tvoj názor akceptuje, len nechce zovšeobecňovať. Vieš ako môžu uvažovať vedci. "Možno to nemal z depresie, ale z niečoho iného, a tak podobne. Takýto názor je príliš málo na to, aby som to zverejnil ako skutočnú pravdu. Ak by sa takýchto prípadov vyskytlo viac, tak by som to tam hodil, ale jeden názor, a ešte k tomu nepreverený, to je príliš málo na to, aby som zverejnil, že depresia je kontraproduktívna mojej detoxikácii. Keď mi príde viacej takýchto sťažností, tak potom to tam dám. Zatiaľ nemám dôvod."
Nebude to vela, ked budem brat Stress-B, 5-HTP, B12,SJW a Lecitin? Uz si pripadam ako nejaky stary clovek, co sa vkuse napchava pilulkami, aj ked su to len doplnky. Ale nemoze mi to inak zaucinkovat, ked ich budem vastky brat naraz?
Je zaujímavé, že keď som bral Ľubovník od NBTY, tak mi z neho bolo tak dobre, že som nemal potrebu brať žiadne iné potravinové doplnky, ani lieky.
Čau elessar. Dúfam, že sa v tej cudzine máš dobre. Kde si to, na Morave, prepáč, robím si žarty.
Čo sa týka Igora Bukovského, tak si asi nerád priznáva chyby na verejnosti. Však kto z nás si ich rád verejne priznáva, že? Ale do toho programu mohol napísať: Pozor, pri depresii sa nedoporučuje, alebo niečo podobné. Ale čo už. Možno ti neverí, alebo nechce veriť, možno má iné priority, čert sa v tom vyzná.