Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

face of agony

Fidorka, nie. Sice prestavam brat AD, ale miesto toho beriem 5-HTP. A stav sa mi velmi zlepsil. Sice mam niekedy depresie, ale su podstatne slabsie ako predtym.

face of agony

Rencaa, naco je KLB-6? Vies, ked tak nad tym rozmyslam, tak odkedy beriem AD je mi len horsie. Zacalo sa to miernymi depkami, potom som spravila hlupost (porezala som sa)a hned som musela k doktorke, ta mi dala lieky a odvtedy som bola 5x na psychiatrii. Vzdy som sa vratila v horsom stave ako som tam isla. Moze to byt tym, ze by som naozaj nemala ziadnu depresiu a medzi tymi ludmi ma to deptalo?

fidorka

face of agony, mám tomu rozumieť, že ty si prestala brať AD a berieš SJW a cítiš sa dobre? a koľko dní to trvá? pýtam sa preto lebo mne SJW vôbec nezabral, dokonca sa mi stav zhoršil

rencaa

maximalna doba, kedy by sa mal prejavit pozitivny ucinok AD je 6 tyzdnov. rok do seba nieco tlacit bez ocakavaneho vysledku je teda ..... celkom mozne, ze vsetky tie hlupe stavy u teba, su vedlajsie ucinky.

rencaa

face of agony, nie neboj.. iba pri kombinacia 5-HTP a SJW tu uz aj rng nabadal k opatrnosti, nasla som vsak sama niekolko komentarov, ze napriek tomu sa nie su zname negativne reakcie
ja sama uzivam teraz KLB-6, Stress-B, spirullinu a este aj EPA. tiez si obcas pripadam ako hltac, ale vysledok je fajn ;)