Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
RNG, ak výrobca udá napr. 40gr extraktu ginkgo biloba, je to smerodatné číslo o kvalite extraktu?
Nový príspevok depresia.vesele.info
navi, zda sa , ze by som mal ponukat aj extrakt z gingko biloba. Pokusim sa v najblizsom case.
Kto vlastne kontroluje Walmark zo zadu neviem. Ale ich vyrobky su velmi casto dost slabe, co sa tyka obsahu ucinnych latok, ked ich vobec uvadzaju.
Ale takych spolocnosti je kopa, aj moj dodavatel NBTY ma vyse 22 000 produktov a ja by som z nich mozno uvazoval o maximalne 500 ako dostatocne silne ucinnych...
RNG.Vlastne som sa to už dočítal.
Ponúkaš aj Ginkgo bilobu? Ak nie, koho z výrobcov by si mi doporučil na Slovensku?
RNG.Walmark patrí pod farmaceutický priemysel, alebo nie?
co sa tyka depresie mozem odporuci doplnky stravy s extraktom ganoderma lucidum. viac info na www.ganoderma.sk
pre face of agony:
pridal: renca Dnes 22:55
klb-6 obsahuje sojovy lecitin, b6-vitamin, vinny ocot a riasu kelp. ja som podobny preparat nasla u ineho distributora ako prostriedok na celkovu harmonizaciu, jednym z efektov by malo byt zlepsenie metabolizmu, podpora cinnnosti stitnej zlazy a ked chces, pozri tu,-odkaz odstránený-,
vcelku strucne opisany efekt.. no a u RNG som nasla ekvivalent v tomto produkte
ak si citliva osoba, urcite na teba mohli mat pobyty na psychiatrii negativny dopad. prostredie ma vyrazny vplyv na cloveka, a ak este uzivas utlmujuce lileky, moze sa stat, ze zostanes v minusovom.
vyznavam nazor, ze sme tym, co si myslime, ze sme. pod vplyvom okolia, zazitkov z detstva, sa moze stat, ze uverime, ze sme nepodareni, na nic sa nehodiaci... pritom kazdy clovek je jedinecny, vynimocny. skus si sama v sebe utvarat o sebe ten najkrajsi obraz. co si myslia o tebe ostatni, je nepodstatne. najdolezitejsie je, ako hodnotis samu seba ty ;) a tak ako sa ti na chvilku minule podarilo pocitit sa lepsie, pri nejakych prijemnych spomienkach, skusaj to castejsie, a skus si aj predstavovat svoje lepsie dalsie dni. bude este lepsie.. ver mi ;)
NAVI...ixel
maj sa, dobru noc, pridem zase zajtra, ak sa mi zadari :)
Vafran. Budúci týždeň si môžeš objednať kvalitný SJW od -odkaz odstránený- .Rivotril nemá len anxiolitické účinky, ale podľa výzkumov na zvieratach údajne aj na inhibíciu serotonínu, takže vlastne funguje aj ako AD. Inak SJW pracuje aj v oblasti metabolickej inhibície GABA(Rivotril), Serotonínu, a kopec iných oblastí v mozgu má v zábere.