Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Odporucam pacientom s depresiou Magnezium 125 az 300 mg (ako glikanat a taurinat) 3 x denne s jedlom + pred spanim. Ucinky jasne potvrdila studia "Rapid recovery from major depression using magnesium treatment." Med Hypotheses. 2006;67(2):362-70. Epub 2006 Mar 20...........Takze predsa sa niektore pravdy objavuju an v konvencnych zurnaloch...
Odporucam pacientom s depresiou Magnezium 125 az 300 mg (ako glikanat a taurinat) 3 x denne s jedlom + pred spanim. Ucinky jasne potvrdila studia "Rapid recovery from major depression using magnesium treatment." Med Hypotheses. 2006;67(2):362-70. Epub 2006 Mar 20...........Takze predsa sa niektore pravdy objavuju an v konvencnych zurnaloch...
navi, objektivna kvalita nie je len obsah ucinnych latok, ale aj cela vyroba, balenie, cistota extrakcnych materialov a podobne. To ale samotne zlozenie napisane na vignete flasky(ci v pribalovom listku) nehovori.
Ale asociacia vyrobcov doplnkov a vitaminov(Natural Products Association, predtym nnfa, www.naturalproductsassoc.org ) ma o hodne prisnejsie pravidla a robi inspekcie vyrobni, kontroluje ich procesy a namatkovo vybera aj hotove produkty z predajni.
Takze to, co je oznacene ich znamkou kvality GMP je dost pravdepodobne kvalitnejsie, nez to, co nie je.
ELESSEAR ked som to vydržal do teraz, tak tak nejaky ten tyžden to ešte vydržím.Pozitivne myslenie , meditacie,jogu a vela dalšich technik to všetko poznam.Inač by som bez AD nefungoval,a vdaka timto technikam som sa vždy dostal s toho najhoršieho. Citim sa zle,ale čo ma drží je to,že to bolo,a može byt ešte horšie.Preto skúšam čo sa da.
NAVI a ktory SJW je dost kvalitny,a kedy asi tak buduci tyžden. Vieš mne sa naskytla možnost dat si to doniest .
Ginkgo je vlastne prírodné nootropikum, ktoré môže nahradiť syntetické.