Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

rencaa

k tomu smadu este dodavam, ze dospely clovek akosi zabudol, oducil sa vnimat smad, tak ako napriklad deti. tie to este nezabudli, pytaju si pit kazdu chvilu :)
clovek je zo 75% voda, ta je dolezita k transportu zivin ale aj k odvadzaniu toxinov. nedostatok vody paradoxne vedie k jej zadrziavaniu - a k opuchaniu.
pri detoxikacii sa odporuca pit ovela viac vody. nie tekutin hocijakych ale cistej vody.

damian

Navi, pomarance su dobra vec ale neodporuca sa pit dzuzy z ovocia. Je to preto, lebo: 1.Ovocie sa musi hryzt a zuvat, kedze pri zuvani sa uvolnuju dolezite treviace enzymy, stiepiace CUKRY, ktorych je v ovoci vela. 2.Pri odstavovani/mixovani po kratkej dobe vznika prilisne mnozstvo kyselin co nie je dobre. Teda, ak sa ovocie odstavi, je v tele prilis vela cukrov a kyselin co potom podporuje vyzivuje kandidy a vitaminy a mineraly z ovocia su neefektivne vyuzite. Plati, ze zelenina sa odporuca mixovat/odstavovat, ale ovocie nie. Taktiez, nesmies sa spoliehat na SMAD a pit vodu len ked uz je Ta smadi. SMAD je uz vysoka instancia dehydrovania. Ludske telo (naproti tavam napriklad) nie je schopne udrziavat vodu v tele dlho a preto sa voda (H2O) musi pit kazde dve hodiny (pohar-dva). Najpriatelnejsie a najpotrebnejsie pre organizmus je VODA. Vsetko ostatne sa z tela vylucuje rychlejsie, tedo to posobi viac mocopudne. Uz ked sa nemozes zriect pomarancovych dzusov, daj si pohar denne a doma odstaveny a hned vypity (aby nestihli vzniknut kyseliny).

navi

Damian. Ja pijem toľko, na koľko mám chuť. Niekedy to je málo, a niekedy dosť. Čo si ale kupujem 100% pomarančový džús bez pridaného cukru a sladidiel, značka tesco za 14 sk liter, tak pijem oveľa viac, než pred tým. Inak to že je magnezium dobré na depku je notoricky verejne známe, aspoň v mojom okolí.

navi

Vafran. Klikni si na www.doplnky.com, a zavolaj si, či už vedia, kedy im to príde. Predbežne by to malo byť budúci týždeň. Už je to na ceste. Mám ho vyskúšaný, je účinný, a lacný oproti ostatným. Takže ti doporučujem vsadiť na overené.

luciano

čo poviete na Tribulus terrestris? Ja som to skúsil a spozoroval som, že to má účinok. Cítil som akosi viac energie. Depresia može vznikať aj nedostatkom testosterónu - hormónu, ktorý navodzuje chuť do života. Už dávno som si všimol, že keď som "nadržaný", tak mám aj viac energie a väčšiu chuť byť aktívny a samozrejme menej depresie, preto som sa rozhodol, že vyskúšam túto tzv. bylinnú viagru, ako sa tomu hovorí. Kompava predáva 400 mg tabletky a odporúča max. 3 denne. Ja užívam 2 krát denne po 6 tabletiek a čuduj sa svete - cítim účinok!

RNG

ucinnych foriem mineralov je hodne, nie len glukonan(glycinate) ale aj aspartate, protein chelate, asorbate, maleate, citrate atd.
Tj vodorozpustne a organicky viazane do vacsich molekul, aby sa dobre absorbovali a dho zostali v obehu, com sa zvysi ich sanca zabudovanie v tele.

damian

...Len dufam, ze vsetci co trpite depresiami, dodrziavate okrem pohybu a stravy aj pitny rezim - 2 a pol litra cistej vody denne...