Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
face of agony :)
ani nevies aku si mi urobila radost, neskutocnu :O)))
a dakujem za tu poslednu vetu: VSETKO JE V HLAVE!!!
to je aj moje kredo uz davno. neuveritelne, ze si ho napisala prave ty, ked som zo zaciatku citala tvoje prispevky, nemala som naozaj z toho odobry pocit. o to vacsia je moja radost, este k tomu, ze v tak celkom kratkom case sa ti to podarilo. jupiiiiiiiii :)))
aj ked mozu este prist temne chvilky, ale tato skusenost ti bude majakom uz NAVZDY :))
navi - očakávala som, že tvoja reakcia na SJW bude takáto, lebo podľa Teba žiaden produkt ni je dobrý, len ten čo je od RNG, no ja si už lubovník určite nebudem kupovať od nikoho, lebo až taký veľký rozdiel medzi nimi nemôže byť, že anlický vôbec neúčinkuje a taký istý od RNG je účinný, myslím si že neúčinkuje ani ten, len za tým všetkým je biznis, aby ľudia nekupovali nič iné, len produkty od RNG.
Len človek, ktorý má v sebe dobrý pocit, ho môže dávať ďalej. Preto pestujme dobré pocity u seba, aby sme ich mohli dávať ďalej.
Ahoj Fidorka. Tak som odskúšal prvú trojtabletkovú dávku, a nič. Uvidíme, čo bude ďalej.
pripajam sa k damianovi. Sila vole je uzasna.
Face of agony, to je krasne svedectvo! Je to pravda, ze ak si clovek nieco neustale opakuje, premieta sa to do mysle az sa to stane skutocnostou. Ak malemu dietatu budes neustale opakovat SI ZLY SI ZLY SI ZLY, za par dni sa z neho moze stat nezbednik. Tak len tak dalej, rozsiruj toto svedectvo dalej, hlavne tym, co trpia podobnymi problemamy, aby boli chraneni od psychiatrov, ktorych casto zaujima len chemia.
Damian, ďakujem ti za rady, ale mne to takto vyhovuje, a som ochotný znášať aj všetky následky z toho plynúce. Ale ešte raz ďakujem:-))).
Rencaa, to je inak pravda. Spustila som taky experiment. Ide o to, ako vravis ty, ze to co mame v hlave je skutocnost. To, co si myslime je vsetko. A je to jedna velka pravda. Najprv som tomu ani nie, ze neverila, ale nechapala som to. Niekolko tyzdnov som si v duchu stale hovorila: mam sa rada a som so sebou spokojna. A dalsie pozitivne tvrdenia. Najpr som z toho mala taky blby pocit, ze si hovorim take "kraviny". Ale potom sa to zacalo prejavovat. Naozaj som sa zacala mat rada. A zacala som mat rada aj druhych ludi. Za veci som sa vzdy pochvalila a zacalo sa mi po dlhom case darit (vysledky v skole...). Mam strasne komplexy, ze ma ludia nemaju radi. Myslela som si to stale. A po case ma naozaj zacali nemat radi. A to sposobilo este vacsie depky. Tak som si zacala hovorit: Ludia ma maju radi a ja mam rada ich. A dnes. Uspech! Pocitila som, ze ma maju radi. To bol pre mna neskutocne dobry pocit. To si neviete ani len predstavit. Znamena to pre mna velmi vela.
Pre vsetkych- Takze este raz: VSETKO JE V HLAVE. VSETKO! TO CO SI MYSLIME JE (BUDE) REALITA.
damian, z toho vyskumu(george-eby) nie je jasne ci sa jedna o 150 az 300 mg glycinatu alebo elementarneho magnezia v glycinate.
luciano, kompava neuvadza v svojom extrakte z tribulusu koncentraciu aktivnych latok.
Obvykle to byva v lepsich produktoch okolo 40%saponinov, take aspon najdes v mojich obchodoch.
Bol by som zvedavy na porovnanie ucinnosti.