Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

vafran

JA SI MYSLIM ŹE NIEKTORY LUDIA OZAJ NEVEDIA ČO JE DEPRESIA, PIŠU MOŽNO S DLHEJ CHVYLE , ALEBO S INICH DOVODOV.MYSLIM SI Ě ČLOVEK KTORY TO PREŽIL TAK VYBERIE TO SVOJE.

navi

Fidorka, tomu sa hovorí paranoja. Údajne vzniká pri väčšom výleve dopamínu v mozgu. Ale nevadí. Nieje potrebné, aby si mi verila. Zajtra ti poviem viacej o účinkoch SJW, ktorý si mi poslala. Ak by sa účinok neprejavil ani zajtra, tak ti pošlem na oplátku zopár kapslí SJW od NBTY. Či ich užiješ, alebo nie, je čiste na tebe. Chcem len, aby si pochopila, že z mojej strany nejde o biznis, ale podstivú hru pomoci. Zatiaľ sa maj pekne.

navi

Fidorka. Na mňa veľmi dobre účinkuje aj Ginkgo biloba. Kúpiš ho v každej lekárni a môžeš ho brať aj so syntetickými AD. Na krabičkáj je zvyčajne písana doporučená dávka okolo 6Omg, ale včera som sa dočítal, že skutočne účinná dávka je okolo 80-100mg denne.

rencaa

vafran,
ups.. tak asi maju tlacovu chybu. na obrazku je nieco celkom ine ako pisu v popise ..
ale ked si pozries na ine produkty od Good ‘N Natural tak uvidis ake balenie

navi

Fidorka, tomu sa hovorí paranoja. Údajne vzniká pri väčšom výleve dopamínu v mozgu. Ale nevadí. Nieje potrebné, aby si mi verila. Zajtra ti poviem viacej o účinkoch SJW, ktorý si mi poslala. Ak by sa účinok neprejavil ani zajtra, tak ti pošlem na oplátku zopár kapslí SJW od NBTY. Či ich užiješ, alebo nie, je čiste na tebe. Chcem len, aby si pochopila, že z mojej strany nejde o biznis, ale podstivú hru pomoci. Zatiaľ sa maj pekne.

vafran

NAVI chcel som dnes od teba aby si mi poradil.Chcem si kupit lubovnik a mam možnost si ho doviest s USA .PROSIM TA POMOŹEŚ MI PORADIT? ktory je ten dobry.Ked som si kupil naš,.... FELISO 425 napisal si mi že je slaby,a drahy,že až ch cem že my ho pošleš z darma. Maš velke skusenosti s lubovnikom ,chceš pomahahat ludom ...napíš ktory lubovník si mám v USA .