Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
RENCAA...mimo temy: ako dopadlo vysetrenie stitnej zlazy??? mimochodom vdaka za mail, co si mi uz davnejsie poslala, aj som ti odpisal, ale prisla mi odpoved, ze mas preplnenu schranku.
NAVI...je beriem doplnky vzdy s jedlom. preco? mam na to trosku komicke vysvetlenie, ale mne sa paci. tym, ze zmiesam doplnky s jedlom vlastne chcem prinutit telo, aby si myslelo, ze tu ucinnu latku si vyabstrahovalo z jedla. no a potom si na to mozno zvykne do tej miery, ze si skutocne ucinne latky bude brat z potravin samo :)))
inac logickejsi je asi opacny nazor, ze ak s doplnkom nic nejes, efektivnejsie ho dokaze zuzitkovat (su vynimky, RNG hovoril napr. o mineraloch, ktore sa naopak maju brat s malym mnozstvom jedla, lebo potrebuju na spracovanie viac zaludocnej kyseliny). ale mne sa viac paci to moje krkolomne zdovodnenie, takze to tak budem robit aj nadalej :)))
...mimochodom, preco si sa pytal ake AD beriem? ja viem, ze na lubovnik mozem prejst pri mojich tabletkach zo dna na den, ak si toto mal na mysli, ale ja jednoducho idem svojou cestou a znizujem pomalicky :)))
FIDORKA2...nutil ta RNG niekedy, aby si si kupila produkty od neho? precitaj si par prispevkov dozadu a uvidis, ze sa dokonca hrabal v historii tohoto fora, (co nie je sranda, nakolko prispevkov je tu fakt dost), aby ti poradil ohladne GABA.
...prepac, nechcem ta v ziadnom pripade urazit, ale mam taky pocit, ze prijmes iba to, co sa ti paci. napr. na to o GABA si ani nezareagovala, zato sa navazas do veci, ktore ti mozu byt uplne ukradnute...ak ti nevyhovuje lubovnik, tak ho jednoducho neber. ak nepotrebujes rady ludi, ktori sa ti snazia poradit, tak naco vlastne prispievas do tohoto fora??? ja netvrdim, ze kriticke nazory nie su potrebne. su, pretoze co ine nas posuva dopredu, ak nie kriticka diskusia, vramci ktorej pri argumentacii prichadzame na nove poznatky. ale myslim, ze by to nemala byt bezhlava kritika vsetkeho a vsetkych, lebo ta skor destruuje ako posuva dopredu. ja som sa ti davnejsie snazil poradit, ako je mozne bojovat proti depresii zmenou myslenia. tvoja reakcia - neda sa. NAVI sa ti snazi poradit lubovnik, ktory mu zabera - nechces. RNG ti pisal o GABA - nereagujes. ja neviem, ale nemyslim, ze odmietanie vsetkeho je cesta ako z toho von....prepac, nejako som sa do toho vlozil, vonkoncom to nemyslim zle, len nad tym trosicku popremyslaj.
...a dobre si pozri prispevok FACE OF AGONY o tom, ze sme taki ako myslime. ak budes mysliet negativne, nepomoze ti ani tisic lubovnikov ani vsetky synteticke AD sveta. ak budes mysliet pozitivne, jedneho dna sa snad dockas toho, ze ziadny lubovnik ani synteticke AD nebudes potrebovat. takze usmev :))) a bude to lepsie.
PALMA111...vdaka za prianie, veru okrem povinnosti si to poriadne uzivam. aj ja drzim palce, nech sa nemas "celkom fajn" ale "uplne fajn" :)))
FACE OF AGONY...tesim sa s tebou, ale neda mi trosku ta podpichnut :))) ked sa vratis tak mesiac-dva dozadu (uz presne neviem) tak zistis, ze podobne veci som sa ti snazil natlct do hlavky :))) je to presne o tom, ze my tu mozeme radit cokolvek, kym to dotycny sam na sebe nevyskusa, su to iba slova. ale aj tak je fajn, ze si to pocitila na vlastnej kozi, teraz uz dufam budes toto poznanie dalej vyuzivat v zivote.
...sila vole je skutocne velka a ja sa dokonca domnievam, ze je to prave podvedomie, ktore nas dokaze vyliecit aj z tej najstrasnejsej choroby.
...inac vela sa hovori o boji s depresiou, no myslim, ze je na mieste depresii aj podakovat. za co? za poznanie urcitych veci, pretoze mnohi z nas by sa k nemu bez depresie dopracovali iba tazko, ak vobec.
...depresia ako pozitivum...ocakavam kriticke reakcie :)))
RNG. Je veľký rozdiel v účinnosti potravinových doplnkov vzhľadom na to, či ich zoberiem na lačno, počas jedla, alebo po jedle?
fidorka ahoj, musim sa zastat RNG, myslim, ze sa naozaj vyzna, nielenze podava informacie o doplnkoch ale vie aj poradit z odborneho hladiska, pritom nikoho do nicoho nenuti.Neuzivam zatial doplnky ale vzhladom na attak depresie spred dvoch mesiacov si chcem obj. SJW, ako poistku. Rozdiel v SJW sa da zistit jedine v labaku si myslim a mne sa zda, ze RNG si zvykne preverovat ine produkty.
face, som rada, ze ti je o hodne lepsie, drz sa
elessar, ahoj, som rada, ze ti to postupne vysadzovanie AD ide, drz sa,prijemnu sluzobku,aj si nieco uzi...ja sa mam tiez celkom fajn
Vafran. Najlepší, čo som mal možnosť skúsiť je od NBTY. Je to dovoz z USA. Môžeš si ho objednať na www.doplnky.com, a mali by ho mať budúci týždeň. Naposledy stálo 100kapsí 300mg s 0,3% hypericinu 144 sk.