Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

lenocka_ba

palma ide oto ze tie lieky mam uzivat od dnes,dnes prvykrat zacinam s AD,takze preto sa pytam,ci pomozu,citala som ze su to velmi silne lieky..ja mam depresiu ale nemysli,ze az taku silnu

palma111

lenocka_ba,skus este napisat ako na ne reagujes a ci pocitujes nejake vedlajsie ucinky, na tomto fore sme niektori, ktori fungujeme aj bez liekov, lebo ich nechceme brat a hladame ine riesenia, zaroven su tu ludia co beru lieky, ti ti mozno napisu, ale sama musis povedat ak ti tie lieky ucinkuju, lebo u kazdeho je to individualne, potom ti skor poradime

palma111

Ahoj, jaja, hovoris, ze ta cakaju statnice a obhajoby, to znamena, ze si uz pred koncom svojho studia. Vsetko bude OK, uz tu chvilku vydrz.Praca v Nemecku bude OK a ked bude dobra partia, k tomu este aj po skole, ulavi sa ti. Ked si v strese, okrem povinnosti sa povenuj aj sebe,nezabudni relaxovat a skus nejake cvicenia na zastavenie busenia srdca.Nemusis sa sledovat, akonahle pominie stres, pominie aj neprijemny pocit,upokojuj sa,ze bude opat dobre,stres sa celkom neda vylucit zo zivota vsetci nieco robime...Drzim palce

lenocka_ba

na depresiu mi moj psychiater predpisal lieky fevarin.myslim ze su to silnejsie lieky,a ja si myslim ze az taku silnu depresiu nemam..pomozu mi??

fidorka

elessar , na tqnto ríspevok Ti neviemso vwwdať, lebosi nwviwm orečítať svoj príspevok, lebo uý som užila ´množstvo AD-čie, sedatáv a gapogenoc + ešte nejaký silný čak z bielych výhonkov, takže vlastne mám zahmlené vidieť, leviem si tvoj príspevok prečítať, a ani napísať svoje jasné tanovisko , sorry

elessar

FIDORKA 2...asi som to v noci prehnal, nechap ma zle, ja ta odtialto nevyhanam a nepripisujem si pravo rozhodovat kto tu moze diskutovat a kto nie. od toho mam teda vazne daleko. mne ide o to, aby si sa pokusila prijimat tie rady, ktore ti tu ludia davaju, nie ich vsetky odmietat a zotrvavat na svojich negativistickych poziciach. ja ty, aj vsetci ostatni sa tu mozeme niecomu priucit a preto si myslim, ze je rozhodne lepsie pokusiat sa inspirovat ostatnymi ako hladat za ich radami nejake postranne umysly
...ja dufam, ze tu zotrvas a nezanevries. ale ak aj nie, tak ti prajem do zivota iba to dobre, nech sa ti podari zvitazit nad depresiou. a myslim to naozaj uprimne.

jaja

dalej mám za sebou krv. testy+ekg u obvodného, krv testy+horm.š.ž. u gynekologičky - výsledky ok, objednaná som ku psychologičke, niekedy ma prepadne pocit, či som pre istotu, že je to len stres spravila dosť- teda mám obavy že nie.