Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Jaja, klepanie rúk a búšenie srdca si netreba všímať. Keď ich začneš ignorovať, tak sa urazia a odídu.
Na učenie je dobré ginkgo. Aspoň 120 mg denne. alebo toto: -odkaz odstránený-

navi

Čo mám nové? V podstate nič. Už som "vyžral" všetok ľubovník od Fidorky, ale žiadny zázrak oproti tomu od NBTY. Keď mi dôjde, pošlem na koštovku Fidorke, nech si ho porovná, ak chce. Inak sa udržujem v kondičke hlavne ginkgom.

fidorka2

Palma, o našej rodine som nepísala, lebo mi sme taká veľmi úzka rodina. Naše deti sú už samostatné, dospalé, žijú v zahraničí, dosť ďaleko od Sk, im sa moc nesťažuejm, veď načo, aj tak by nevedeli pomôcť a nechcem im robiť starosti, manželov brat ku nám nechodí /neviem z akého dôvodu/ ale asi preto že navštevuje svoju 87 ročnú matku 1x za 2 týždňa. Inak sa o ňu starám ja. Aj ja mám chorú 85 ročnú matku o ktorú sa stará môj brat. Navštevujeme ju raz za mesiac, keď berieme pre ňu plnú zelenú bedničku uvarených, zamrazených jedál, a brat ju potom kŕmi 3x denne.
Ale asi už stačilo toho šťažovanie z mojej strany, lebo takto by som mohla písať do rána.

navi

Rencaa, reagujem dobre. Až prekvapujúco na to, že som bielokožec a hodiny sa bicyklujem na slnku v kraťasoch a krátkych rukávoch. Nezaznamenal som žiadne spálenie pokožky.

fidorka2

Dievčatá ďakujem Vám za povzbudivé slová, určite si ich zoberiem k srdcu, a v ťažkých situáciách si na Vás spomniem. Prajem Vám krásny večer.

palma111

fidorka, aj tak si nam nenapisala co deti, jeho surodenci a pod., vies my co sme prezili depresiu, vieme presne ake peklo to je, preto, pre nas maju vsetci ludia, co maju podobny problem obrovsku hodnotu, preto tu klepkame ako blazni, lebo im chcceme pomoct a vieme,ze ako sa nam zlepsil stav, tak sa moze aj tebe,ani my sme tomu neverili, ked nam bolo najhorsie,ale nemozes chciet zomriet ani sa chciet trapit, kazdy ma pravo na radost a my co sme sa trapili mame na to dvojnasobne pravo, nechaj nas pomoct ti, ak chces, poslem ti tu gamu, ak mi tas adresu, prosim len sa nevzdaj, vzhladom k tomu, ze mu denne vyvaras 2 jedla a cajiky, si velmi silna ked to zvladas v takom stave a popri tolkych liekoch, ver mi, mne bola prave mama povedat, ze otec havaroval a uplne rozbil auto, ale jemu sa nic nestalo, tak som si vydychla a musela som ju upokojovat, ved plechy su len plechy a kedze nebol vina, snad sa nieco aj vrati zo zakonnej toho vinnika, vidis, ja uz viem zvladat stresy a aj ty sa naucis,vsetci ti pomozeme... uvidis