Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
RNG. Ja som mal fakt šťastie, že som narazil na teba a tvoj ľubovník. pretože keby som narazil len na tvoj ľubovník, tak by som nevedel, že sa môže odskúšať aj dávka 2700mg. A keby som nenarazil na tvoj ľubovník, tak by mi nepomohla ani dávka 2700mg:-)))
Jajka. lekárov som už dávno vypustil zo svojho repertoáru. Zistil som, že to bez nich zvládam lepšie. A trénuj zachovanie chladnej hlavy:-)))
Rencaa, ja sa tesim, ze sa ty tesis so mnou:D Tak aspon vidis, ake robim pokroky. Ale zasa nic nechcem zarieknut, nie ako minule.
ja som mala tú česť len SJW, a zaberá, ked treba:-)
Ano jaja. Ostatné, tu prítomnými skúšané ľubovníky stoja za prd.
navi- no veru teoreticky nemám problém- po čítaní vašich rád, ale ked to príde, 1 čo človek spraví, kým sa racionálne zamyslí, sa zlakne- a to je už predlženie stavu min o polhodinku. ale keby to bral tak ako ty tvrdíš- že vitaj moja depka, teším sa že si tu, pokecáme:-))) - boolo by to lepšie. najhoršie sú pre mna pocity, či som spravila maximum pre svoje zdravie- čo sa návštevy lekárov týka:-(
navi, som velmi prekvapeny na ten rozdiel ucinnosti.
Ale extrakcie su rozne, vzdy sa pri nich nieco skoncentruje a nieco vyhodi, mozno niektore sprievodne latky v lubovniku su synergicke(spoluucasne, pomahajuce) hypericinu. Boze, je to take komplikovane, ze cloveku casto nezostane nic na vyber, nez vyskusat na sebe ako pokusny kralik.....
Nechce sa mi verit, ze by do tych piluliek dnes nedali ten hypericin ako uvadzaju.
Hoci taketo triky boli v USA dost caste este pre 10 rokmi, preto som presiel na preferenciu prisnejsej kontroly kvality nezavislou organizaciou(znacka GMP)
Pamatam sa ze pred vyse 10 rokmi robil Consumer Report(casopis na nezavisle hodnotenie produktov, aspon kedysi, teraz ho uz nepredplacam, lebo sa nejak skorumpoval)rozbor vyrobkov z zensena(ginseng) a zistili, ze obsahy ucinnych latok boli az len 5% toho co bolo na nalepke, niekde dokonca az 120%.
GMP ma standard +-5% max odchylky.
Elessar, ano, spominam si velmi dobre:) Ved som aj pisala, ze mi to ludia hovorili, ale ja som to vtedy este nechapala. Daco na tom bude, ze kym clovek nezazije, nepochopi. A co presne ti depresia priniesla? Ked ona podla mna viac zoberie ako da. Ale zasa to poznanie je uz na cely zivot. To nam nikto nikdy nevezme. Myslim si. Mne priniesla to, ze viem, co mam robit, ked maju moji priatelia zlu naladu. Nie je to nic velke, ale je to velmi dolezite. Vies, napriklad viem, ze urcite im nemam hovorit otrepane frazy, ale vsetko pekne predebatovat, byt trpezlivy, lebo depresivni ludia vedia byt neprijemni, aj ked taki nie su. Ale na druhej strane mi zobrala vela priatelov. Zobrala mi mladost. Ale v podstate som si ju zobrala ja sama. Aj ked mozno nevedomky.
Jaja. Teoreticky prísť k rozumu je ešte ľahšie, než prakticky. A prakticky stačí trvať na tom, aby si sa nenechala emocionálne prevalcovať. Ale pozitívnymi sa môžeš nechať prevalcovať.
díky navi za typ, no pravdupovediac nie vždy sa mi to darí- ale budem sa viac snažiť. mám ženské gingko:-)