Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
RNG, NAVI...to s tym lubovnikom moze byt reakcia kazdeho jednotlivca. kazdy sme ini a reagujeme inak. ja som zacinal s AD serlift, po par tyzdnoch som sa z neho vyhadzal. moj doktor nechcel verit, ze je to zo serliftu, lebo dovtedy nikto nemal takyto problem. predpisal mi stimuloton, co mal byt udajne presne ten isty liek ako serlift, len jedna tableta bola modra a druha biela. cize ucinna latka ta ista, len nejaka pridavna latka bola zmenena a ja som uz nemal ziaden problem.
...RNG...mas uplnu pravdu, cim viac o tom rozmyslam, tym sa mui to zda byt viac komplikovane. a skutocne asi neostava ine, len robit to ako NAVI - skusat, co komu pomoze.
NAVI...vdaka za toho psychologa :) ja som sice z humanitneho odboru, ale psychologia to nie je a asi ani nikdy nebude - jedine ak sa za psychologiu rata aj tukanie do klavesnice s cielom pomoct ludom s problemom, ktory som este nedavno mal aj ja.
...no a s tou vierou so vsemocnostou ludskeho podvedomia alebo viery si nemyslim, ze som prestrelil. nemyslim si to, pretoze poznam pribehy ludi, ktory sa "zazracne" uzdravili, pricom neroboli nic ine, iba VERILI. a je jedno, ci v boha, vo vlastne schopnosti alebo v schopnosti niekoho ineho.
...alebo si zoberme ludi, ktori iba pomocou meditacie a nicoho ineho dokazu urobit so svojim telom fascinujuce veci. bez toho, aby sa co i len pohli. napr znizit si tep srdca natolko, ze lekari by ich uz povazovali za mrtvych.
...samozrejme toto som nikdy na vlastne oci nevidel, ale parkrat som o tom cital. ja vsak nepotrebujem vsetko overene exaktne, mne casto staci viera :))) na katedre by ma za tieto slova uz asi niekam posielali :)))
Fidorka. Určite to máš ťažké, o tom nepochybujem ani na sekundu. Ale hľadaj možnosti, ako si život aj v takejto situácii urobiť čo najpríjemnejším. Brala si niekedy život s humorom? Ak áno, skús to zakomponovať do svojho súčasného života.
Navi, hahaha, to mas pravdu:D
fidorka, dufam, ze citas prispevky, prave tu navi uvadza, ze angl. lubovnik SJW nezabera,takze ti mozme poradit bud kvalitny SJW od RNG a vyskusaj aj Gama ako ti radili,zaklad je chciet, co sa tyka rodiny mas vela povinnosti vidim,su aj opatrovat. sluzby ktore by ta mohli zastupit aj ked isteze to je zavisle od financii a mozno to ani nechces,ale vsetko raz skonci a aj povinnosti bude menej, co sa manzela tyka,potreboval by trosku vycvicit,vidim,ze ty to nezvladas, nemam prist, zoberiem si nejakeho body-guarda pre istotu so sebou, tak ostava ti len pomoct si doplnkami, ktore by mohli nahradit AD a naucit sa negovat tie stresy doma, co psychologicka, skusila si? dufam len, ze netrpis fyz. nasilie...to by ma velmi mrzelo... a co priatelky a pekne veci, ktore robis, alebo si robila... napis nam o nich
v akejsi vedeckej štúdií som sa dočítal, že aktívnejšou látkou v SJW je hyperforin a ten aj viac pôsobí na depresiu. Dokonca sa nezistil rozdiel pôsobenia hypericinu v závislosti od dávky, na rozdiel od hyperforinu, ktorého účinky sú od dávky závislé. Ďalej som sa dočítal, že americké normy predpisujú minimálny podiel 3% hyperforinu v extrakte, kdežto európske normy predpisujú percentá len pre hypericin. Preto verím, že SJW z ameriky sú kvalitnejšie
Face. Sračky patria do záchoda, v koši by moc smrdeli:-)))
Lenocka ba. Ak by som bol teraz na tvojej štartovacej čiare a mal dnešné vedomosti, žiadne syntetické AD by som si nedal. Kúpil by som si SJW od www.doplnky.sk, a liečil sa tým, pretože som ochutnal spústy AD, ale ani jedno nebolo také dobré:-)))
Palma, diky:) Dufam, ze sa tu bude vsetkym darit. Najma ked uz aj vdaka RNG mozme vyhodit tie sracky do kosa:-P
Vládnete nad svojimi myšlienkami, alebo vaše myšlienky vládnu nad vami?