Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

zaria

sony, neviem, ci sa tu este niekedy ukazes, ale sokovala ma tvoja zmienka o tom, ze ta pani, u ktorej si bol na diagnostike, ti povedala, aby si nebral synteticke AD. toto je urcite v rozpore s tym, co uci na seminaroch MUDr. Jonas. on totiz tiez samozrejme vie o negativnych ucinkoch AD aj vsetkych chemickych liekoch (je to psychiater), ale svojich "meracov" vystriha pred tym, aby zasahovali do klasickej liecby svojich klientov. stale zdoraznuje, ze detoxikacia nie je liecba a oni nie su lekari!!! je to od neho velmi prezierave a seriozne, kedze merania robia naozaj aj velmi malo erudovani ludia, ktori o ludskom organizme nevedia takmer nic. bohuzial, znie to sice strasne, ale je to pravda. takyto pristup tej tvojej "panej" je velmi neprofesionalny. rozhodne nema pravo ti kazat ani radit, co mas a nemas brat - najma pokial ide o synteticke lieky. odporucam ta obratit sa priamo na MUDr. Jonasa, hlavne ked mas aj depresiu. diagnostikuje aj v blave aj v kosiciach, treba si zavolat kde ti to lepsie vyhovuje a objednat sa. drzim ti palce. nezabijaj cas liecbou u neprofesionalov.

sony

Ahojte. Pravidelne citam toto forum, a myslim si,ze pomahate mnoho ludom.Ja som sa az sem od RNG dozvedel,ze mam tetaniu, pri ktorej clovek tiez zaziva depresivne stavy. A to som presiel desiatkami vysetreni a nic.Uz som si pripadal ako simulant. Pred mesiacom som sa dal na detoxikaciu pripravkami Joalis od Mudr. Jozefa Jonasa, kt. riesi aj depresivne stavy, tak som sam zvedavy, ci to pomoze. Popri tom uzivam 5-htp, ktory mi najviac pomaha. Inac pani, u ktorej som bol na diagnostike, ma varovala pred syntetickymi AD, ktore hrozne zanasaju a zatazuju organizmus, aby som ich pokial mozem,neuzival. Zaneseny organizmus ma potom problemy a to zase sposobuje depresie - zacarovany kruh. Zelam vam krajsie dni a neuzivajte syntetiku, ale prirodne veci

navi

Fidorka2. Berieš strašne veľa syntetiky,na ktorej množstvo si už tvoje telo zrejme aj zvyklo. Asi tak ako na cigarety a kávu u ľudí. Možno by bolo dobré postupne vymieňať syntetiká za prírodné. Najprv jeden, potom druhý a to takým spôsobom, aby nevznikali kontraindikácie a zhoršenie stavu. Chápem tvoju nedôveru k uzdraveniu, tú by mal asi každý v tvojom stave, ale keď je človeku zle dlhodobo, tak je úplne prirodzené, že je smrť pre neho milosrdná. Pred niekoľkými rokmi som prosil o smrť, pretože som sa sám zabiť nedokázal, ale podarilo sa mi z toho dostať vlastným úsilím a vlastným pátraním po možnostiach pomôcť si. V tej dobe som ešte chodil k psychiatrovi, a sám som mu hovoril, čo mi má predpísať, podľa toho, čo som si naštudoval na internete. Až vtedy sa mi začalo polepšovať, a začal som byť schopný aj pracovať. Psychiater ma poslúchal na slovo, lebo vedel, že mi sám pomôcť nevie. Vyčerpal všetky možnosti, ktoré ho napadli, a bez úspechu. Nedávno som mal jednodenný kolaps, kedy som mal chuť na smrť, lebo som sa cítil mizerne. Asi zo zúfalstva som si švacol silnejšiu dávku SJW od NBTY, a o dva dni som bol ako vymenený. Nevzdávaj to a skúšaj nové možnosti.

navi

Vo svete trpí chorobnou derealizáciou a depersonalizáciou asi 1 až 2% ľudí. V odborných kruhoch zatiaľ nieje známy žiadny prostriedok, ktorý by bol schopný túto chorobu odstrániť. Derealizácia a depersonalizácia nieje chorobou sama o sebe, ale je príznakom choroby, ktorej etiologia zatiaľ nieje známa. SJW od NBTY je prvým prípravkom, ktorý u mňa derealizáciu odstraňuje!!!

RNG

V USA predavaju bezne male neonove ziarovky na zasrobovanie s ekvivalentom 100 W klasickych(teplota svetla 4500 stupnov kelvina), tj 1000 + lumenov, co ti da na 1 m vzdialenosti svetlo 1000 luxov.Dokonca ich predavaju vo forme reflektorov, co este viac skoncentruju intenzitu svetla na osvietenu plochu.
A pri tom maju spotrebu menejm nez 20 Watov.
2-3 take ti daju teda na vzdialenost metra vuse 5000 luxov, co je uplne dostacujuce na pocit "Dna" a ja v noci.
Inac su halogenove, 500 watove ziarovky, co urobia to iste, ale za ovela viac penazi na elektrinu.
Prestym boly len fotolampy, 500 watove s velmi kratkou zivotnostou(20 hodin)