Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

RNG, čo si myslíš o piritinole a piracetame vzhľadom na drealizáciu? Pri ťažkej derealizácii je pamäť a koncentrácia takmer nulová.

fidorka 2

Navi tvoje fotky sú opäť úžasné, tá krásna príroda, na mňa pôsobia veľmi ukľudňujúco, prebudili vo mne spomienky na detstvo, prežité v tomto kraji. Ďakujem za pekný zážitok.

navi

Príčinou depresie je vždy dizharmónia, nech sa jedná o čokoľvek. Ak nájdete v danej situácii harmóniu, depresia zmizne.

navi

Ivanuška. Skús si upraviť hierarchiu hodnôt. Priorita číslo jeden: Cítiť sa čo najlepšie v akejkoľvek situácii. Podriadiť svoje konanie tomuto. Ty si si určila charakteristiku ideálnej ženy, ktorou sa chceš stať. Máš na to ale predpoklady? Nemala by si si určovať činnosť v okamžiku, v ktorom sa práve nachádzaš, pretože v tom okamžiku najlepšie vieš, čoho si schopná? Ak sa budeš riadiť touto filozofiou, nemôžeš byť ani sekundu so sebou nespokojná, pretože v každom tom okamžiku urobíš to najlepšie, čoho si práve schopná.

ivanuska

Rodicia sa buria voci istym veciam. No co uz. Beriem tie najnizsie davky a niekedy aj "zabudnem" :-P Vies co, ja uz nikdy nepoviem, ze sa citim fayn, lebo potom sa to zmeni. Ale mozno si to len namyslam. Mozno to su jednoducho len nahody. Raz som hore a zachvilu dole. Uz sa tesim na prazdniny, ked nebude skola, budem sa venovat len svojmu telu a svojej dusi. Miesto pobytu v cvokarni:D