Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

smart

layla skús googliť na tému "I-Doser". Určite nájdeš aj stránky v češtine alebo slovenčine. Domovská stránka softu je tu:
www.i-doser.com
Pokiaľ nie si compovo znalá osoba, odporúčam zohnať dózu s názvom "AntiSad - Antidepressant (Strong)" (nie Moderate) vo formáte MP3 a vyskúšať.
Naopak, ak máš skutočne depku, nech Ťa ani náhodou nenapadne skúšať čosi iné. Pri hľadaní narazíš aj na lákavé, resp. notoricky známe názvy. Neskúšať ! Niektoré sú fakt husté, viacero som otestoval.

smart

layla skús googliť na tému "I-Doser". Určite nájdeš aj stránky v češtine alebo slovenčine. Domovská stránka softu je tu:
www.i-doser.com
Pokiaľ nie si compovo znalá osoba, odporúčam zohnať dózu s názvom "AntiSad - Antidepressant (Strong)" (nie Moderate) vo formáte MP3 a vyskúšať.
Naopak, ak máš skutočne depku, nech Ťa ani náhodou nenapadne skúšať čosi iné. Pri hľadaní narazíš aj na lákavé, resp. notoricky známe názvy. Neskúšať ! Niektoré sú fakt husté, viacero som otestoval.

damian

...Face of agony... a na to magnezium, poriadny kontrolovany pitny rezim a pravidelna fyzicka naamaha v podobe bud sportu alebo fyzickej prace... Sme vsetci s Tebou, verime, ze svojpomocou to dokazes a k doktorke viac ist nebudes musiet.

face of agony

Fidorka, este beriem AD, ale minimum. A v najblizsom casemich chcem prestat brat uplne. A ked mi bude zle, tak mam 5-HTP a v najhorsom Lexaurin. Ale na to nechcem ani len pomysliet. Velmi, velmi chcem, aby sa to nestalo.

fidorka

face of agona, a to len tak jednoducho si prestala brač AD-čka, a hotovo? a čo urobíš keď sa Ti zhorší stav?

face of agony

Ludia, neverite co som dnes urobila!!! Isla som ku psychiatricke a povedala som jej, ze uz k nej nebudem chodit. Velmi sa nahnevala, ale nechcela to dat velmi najavo. Myslela som si, ze ked to poviem ocovi, tak ma zabije, ale prijal to velmi v pohode, co som bola dost prekvapena. Tak mam teraz super naladu. Len ma mrzelo, ze si od nej musel vypocut take zvasty. Ze: zasa budete mat ten isty kolotoc, bude sa chciet zabit, mozno sa jej to teraz podari a podobne:( Ale co uz. Som rada, ze som to spravila. Ale povedala som ocovi, ze ked nahodou budem na tom zle, tak zas pojdem k doktorovi. Ale velmi dufam, ze sa to nestane:)

snow

Payn. Nechcem ti brat nadej ale vykasli sa na ten Rhodiolin od Calivity. Ja mam tiez SF a tiez som ho bral a dokonca v dvojnasobnych davkach ako bolo v navode a nic. Zo zaciatku mozno placebo efekt. Mozno je dobry na vselico ine, alebo ma malo ucinnych latok, ale mne na SF vobec nezabral. Ja som ho po dvoch mesiacoch uzivania jednoducho vyhodil.