Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Ja sa ospravedlňujem, napísal som to len raz, nechápem prečo to postlo 2x.
layla skús googliť na tému "I-Doser". Určite nájdeš aj stránky v češtine alebo slovenčine. Domovská stránka softu je tu:
www.i-doser.com
Pokiaľ nie si compovo znalá osoba, odporúčam zohnať dózu s názvom "AntiSad - Antidepressant (Strong)" (nie Moderate) vo formáte MP3 a vyskúšať.
Naopak, ak máš skutočne depku, nech Ťa ani náhodou nenapadne skúšať čosi iné. Pri hľadaní narazíš aj na lákavé, resp. notoricky známe názvy. Neskúšať ! Niektoré sú fakt husté, viacero som otestoval.
layla skús googliť na tému "I-Doser". Určite nájdeš aj stránky v češtine alebo slovenčine. Domovská stránka softu je tu:
www.i-doser.com
Pokiaľ nie si compovo znalá osoba, odporúčam zohnať dózu s názvom "AntiSad - Antidepressant (Strong)" (nie Moderate) vo formáte MP3 a vyskúšať.
Naopak, ak máš skutočne depku, nech Ťa ani náhodou nenapadne skúšať čosi iné. Pri hľadaní narazíš aj na lákavé, resp. notoricky známe názvy. Neskúšať ! Niektoré sú fakt husté, viacero som otestoval.
face of agony, co tak St Johns Wort miesto lexaurinu?
Fidorka, este beriem AD, ale minimum. A v najblizsom casemich chcem prestat brat uplne. A ked mi bude zle, tak mam 5-HTP a v najhorsom Lexaurin. Ale na to nechcem ani len pomysliet. Velmi, velmi chcem, aby sa to nestalo.
face of agona, a to len tak jednoducho si prestala brač AD-čka, a hotovo? a čo urobíš keď sa Ti zhorší stav?
Ludia, neverite co som dnes urobila!!! Isla som ku psychiatricke a povedala som jej, ze uz k nej nebudem chodit. Velmi sa nahnevala, ale nechcela to dat velmi najavo. Myslela som si, ze ked to poviem ocovi, tak ma zabije, ale prijal to velmi v pohode, co som bola dost prekvapena. Tak mam teraz super naladu. Len ma mrzelo, ze si od nej musel vypocut take zvasty. Ze: zasa budete mat ten isty kolotoc, bude sa chciet zabit, mozno sa jej to teraz podari a podobne:( Ale co uz. Som rada, ze som to spravila. Ale povedala som ocovi, ze ked nahodou budem na tom zle, tak zas pojdem k doktorovi. Ale velmi dufam, ze sa to nestane:)
Payn. Nechcem ti brat nadej ale vykasli sa na ten Rhodiolin od Calivity. Ja mam tiez SF a tiez som ho bral a dokonca v dvojnasobnych davkach ako bolo v navode a nic. Zo zaciatku mozno placebo efekt. Mozno je dobry na vselico ine, alebo ma malo ucinnych latok, ale mne na SF vobec nezabral. Ja som ho po dvoch mesiacoch uzivania jednoducho vyhodil.
ahojte,nepoznate niekto dobru psychologičku v Bratislave??dik.:-)