Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

palma111

navi, zeby?, s reinkarnaciou moc neratam, aj ked clovek nikdy nevie, aspon si nic nepamatam z predosleho..., takze ak by nahodu ta reinkarnacia nebola, musime vyzmykat aj z tohto zivota vsetko co to da, si moja velka inspiracia navi...

palma111

Rencaa, dik za link, aj navi tu jeden minule dal, najprv som uvazovala o nejakej ziarovocke do prace, ale tu som nenasla, ale mozno by bolo dobre aj to vystavovanie sa svetlu,mam kontakt, tak pouvazujem a ked budem pri vacsich peniazkoch tak si mozno zadovazim. Chapem, ze mame aj lepsie aj horsie dni, ale u mna to je o cosi vyraznejsie, vtedy napr. nemam chut na ludi,dnes to ale bolo znesitelne do tej miery, ze som sa prekonala a sla som na jedno podujatie, stoji ma to ale dost namahy ked som s niekym,kto o mne nevie take veci a nechcem ho odradit. Skusim aj nejake doplnky v tych tazsich chvilach, ty nieco uzivas, alebo vobec nic?

navi

Palma, ja mám ešte jednu variantu pre prípad, že by som sa neuzdravil. Ak to nestihnem v tom to živote, tak v tom ďaľšom určite:-)))
Pokiaľ viem, tak ľubovník je natoľko univerzálnym, že ti dá do poriadku aj spánok.

RNG

Palma, na mineraly radsej odporucam kompletnu zmes, nie len jednotlive, lebo pri kompletnej zmesi sa zabuduju do tela a nevyhodia sa tak rychlo s mocom von.
Zarad si do zivota vecernu prechadzku, aspon pol hodinky, potom sa lahsie zaspava.
Tie bylinky dochadzaju v roznych koncentraciach.
Ver mi, ze dost silna zmes uspi aj slona.
Niekomu pracuje dobre 5-HTP. Niektore dokonca obsahuju aj valerian, tj su urcene na spanok. 50-100 mg rozhodne pomoze vacsine.
A ako som vzdy zdoraznoval, doplnky pouzivat len vtedy, ked ich potrebujes a len tolko aby boli ucinne, tj v ten den, lebo zo dna na den clovek ma roznu spotrebu, podla zataze.

RNG

uvedena bolex lampa ma zhruba 2300 az 2600 lumenov svietivost.
To je menej nez 2 kompaktne spiralove flourescentne ziarovky tzv ekvivalenty stoviek, s celkovou svietivostou 2x 1600 lumenov(4100 stupnov kelvin) a prikonom 2 x 23 watov.
Nejak mi to nesedi s uvedenymi cislami a watazou.
Je aj napr ziarivka(spiralova) , ekvivalent 400 watov, svietivost 5440 lumen(teplota 6500 kelvin) s celkovym prikonom 85 watov. Ta by na jeden meter dala osvetlenie 6500 luxov, na pol metra 26000 luxov.Nie je lacna, v prepocte okolo 1800 korun, ale ma zivotnost 10 000 hodin.
cenove 3 mensie(ekvivalent stowatovych) su lacnejsie.

palma111

RNG ahoj, vdaka za info, bylinky su na spanok podla mna slabe, niekedy ked mam ist do prace tak dlho nemozem zaspat asi trosku nervozita, ale snazim sa nic si z toho nerobit, no a cim vlastne zacat ked je toho tolko vela, znamena to, ze mam vyskusat napr. SJW a moze to zlepsit aj spanok aj obcasnu uzkost a nepohodu a ak by nezabral tak potom skusim nieco ine? a co tie omega 3 pocula som aj o ich vplyve, mineraly si mozem doplnit aj vyrobkami z lekarne v podobe napr. sumivych tabliet???