Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
FIDORKA 2...nie, neberiem SJW, v podstate pravidelne beriem iba omega 3 (denne 3x3g) a ak citim potrebu, co sa za nejake dva mesiace stalo iba 3 krat, zoberiem si kapsulku 5-htp. gro vsak u mna spociva v pozitivnom mysleni, meditacii a podobnych veciach. ale to uz asi vies, nakolko som sa ti uz parkrat pokusal vstepit do hlavy :)))
elassar, čítam že vysádzaš AD, a berieš SJW?
FIDORKA 2...ja ta teda nechcem prehovarat, ale mozno by stalo za to vyskusat ten lubovnik od RNG. no a ked ti pomoze, mozes si predsa nakupit aj do zasoby, aby sa ti tak lahko neminul. predpokladam, ze taky napr. NAVI ho ma teraz doma plnu pivnicu :)))
RENCAA...tesim sa s tebou a trosicku ti aj zavidim :))) ja som aj napriek dvojtyzdnovej detoxikacii (aloe, kopec zihlavoveho caju, psyllium, probiotika, vylucenie bielej muky a vyrobkov z nej, vylucenie sladkosti, vylucenie mlieka a mliecnych vyrobkov + kopec zeleniny a ovocia) stale ako mechom tresnuty a to aj napriek tomu, ze vysadzam AD. snad, ked ich vysadim uplne, pride opat energia...to si momentalne zelam asi najviac :)))
NAVI...ten piracetam teda vyzera byt dost brutal. viem, ze testujes vsetko mozne, ale myslel som, ze len prirodne. asi vies co robis, ale predsa, mimo prirodnych by som sa ja osobne asi do takehoto testovania nepustil. daj si pozor.
navi, rozhodla som sa takto preto, že AD budú k dostaniu vždy, ale so SJW to nie je také isté, a kde by som ich zháňala keď bude opäť výpadok ako teraz, alebo sa potom opäť vracať k AD? a prežívať tie ťažké stavy?
Fidorka robíš chybu, a veľmi zásadnú. Možno najzásadnejšiu vo svojom živote. Ale je to tvoj život, takže máš právo si s ním robiť čo uznáš za vhodné.
ahoj Navi, nerob si starosti, ten ľubovník mi nemusíš vracať nakoľko som sa vrátila k AD, a už sa bojím experimentovať aby sa mi stav zase nezhorši.
Face SJW pôsobí okamžite, aspoň na mňa v dávke troch kapslí naraz.
Dnes som si dal po dlhej dobe kvalitnú dávku kvalitného SJW, a je mi fasa. Doporučujem:-)))