Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

face of agony

Elessar, ty tam ides? Boze, ako ti zavidim. Tak si to uzi:)) Velmi ti to prajem, bude to isto super zazitok. Aj ja mozno pojdem. Teda, este neviem. Ako si to vyriesil s ubytkom? Alebo pojdes hned na Slovensko?

elessar

RNG, NAVI, RENCAA...ja tiez sialene tuzim po domceku s velkou zahradou, kde si budem pestovat svoje vlastne bio produkty + nejake bylinky. zatial mi bol sice dopriaty iba panelovy byt, ale ja verim, ze raz aj ten domcek bude :)))

RNG

Zialbohu dnesni ludia chcu mat vsetko a okamzite, bez namahy.
Preto su hotove jedla, pilulky na rozne prilezitosti, a depresie, ked sa nieco okamzite nepodari.
Ludia chcu vsetko okamzite, alebo uz vcera, hoci na to nemaju prostriedky. To vytvara cele pole uverov a banky bohatnu na nedockavcoch ktori sa nakoniec totalne zotrocia.

elessar

NAVI...myslim, ze nielen tie krasne kvietky, ale aj ten lubovnik dokazuje, ze tento svet a hlavne priroda nie je iba "zhluk nahod" tisice rokov nam tu rastie rastlinka, ktora ma take vsestranne liecive ucinky (nielen) na nervovu sustavu. nemyslim, ze toto je nahoda :)))

elessar

RENCAA...jasne, chapem, ze trva, kym sa z tela vyluci vsetok ten nahromadeny humus zo syntetickych liekov...budem trpezlivy :)))
ale mam presne take iste pohnutky ako ty. na 80% som si isty, ze moju unavu sposobuju AD, napriek tomu si chcem dat urobit vysetrenie na stitnu zlazu a pod.
...ty si tu unavu niekde prirovnavala k "burn out" syndromu a myslim, ze si trafila klinec po hlavicke. aj ja si predstavujem, ze takto nejak to musi vyzerat u "vyhoreteho" cloveka, dokonca som sam seba uz parkrat podozrieval, ze mam "burn out syndrom". dufam, ze nie :)))

RNG

elessar, omega 3 olejov je viacero a mu nevieme jeden na druhy premienat, preto je dolezite zobrat z nich zmes, nie len jeden, ako mas v lanovom semene.
Z toho hladiska niektore riasy a ryby ich maju viac druhov a preto su lepsie ako zdroj roznych omega 3 olejov.

elessar

FACE OF AGONY...mimo temy...chcem ta upozornit, ze 5.6. v ostrave vystupuje serj tankian. priatelka mi kupila listok ako darcek k narodeninam...sialene sa tesim :)))

elessar

PALMA 111...RNG ti vlastne uz napisal, takze som tu zbytocny :))) skusim iba vlastnu skusenost - aj na mna "to" sem-tam lezie, preto sa snazim udrziavat meditaciou, ale ak je toho uz privela, zoberiem kapsulku 5-htp. do troch hodin citim uplne ukludnenie, viem si predstavit, ze ak by som potom lahol, nemal by som so spankom ziaden problem...so SJW zazial nemam skusenost,v tom je macher NAVI.
...k tym omega3 - ano, je to pravda, my ho v strave mame prilis malo, pritom je velmi dolezity. ak si budes objednavat, RNG ma vo svojom obchode produkt pod nazvom omega 3, takze mozes objednat u neho. podla knizky ma byt pomer EPA a DHA priaznivejsi na strane EPA a tento produkt splna pozadovane. inac par lyziciek mletych lanovych semiacok ti da tiez mnozstvo omega 3, akurat potrebuje v tele dodatocne spracovanie.
RENCAA ti velmi spravne napisala, ze blbe dni maju aj ludia bez depresie, ja to tiez tak beriem, preto 5-htp beriem iba ak sa mi zda, ze ta "nepohoda" je prilisna a ja viem, ze kym by som sa z nej dostal, trvalo by to aj tyzden.
...inac sa ma priatelka minule pytala, ze co je to tryptofan. tak som jej to vysvetlil a ona, ze u nich v robote je to najnovsi hit a baby si ho vo velkom objednavaju, aby si ho dali, ked maju "depku"= v ich pripade je to vtedy, ak im nevyjde rande a podobne. priznam sa, ostal som s nemym uzasom...a uvedomil som si, ze je to bezny konzumentsky styl zivota v dnesnej dobe...mam blbu naladu? nevadi, su tu predsa zazracne pilulky, ktore vsetko vyriesia. naco sa zamyslat, naco sa snazit prekonat problemy vlastnymi silami, ked mame zazracne pilulky...to je podla mna sialene. nepoviem ani pol slova, ak doplnky uziva niekto s "chronickou nepohodou", kto si jednoducho vlastnymi silami pomoct nedokaze, alebo komu v organizme chyba potrebna latka...ale brat nieco, len tak, aby ma to dostalo "do nalady"? to sme teda dopadli.
...ale to bolo len take moje zamyslenie :))) niekedy proste konanie ludi neviem pochopit.

jaja

rencaa- 3.6. mám poslednú obhajobu+štátnicu, viem čo by som mala robiť, ale už asi tie roky v škole -6r.- zanechali na mne stopy- nechce sa mi nič:-) ale nepodcením to!