Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

RNG

elessar, nazyvaju sa "essential"tj potrebne a nevytvarane telom. Nakolko sa vedia nahradit a vzajomne zastupit, neviem Telo ma rozne triky k dispozicii. Ale zatial podla vsetkeho potrebujeme trochu zo vsetkeho. Nastastie v roznych potravinach sa nachadzaju rozne a pri dostatocnej pestrosti asi dostaneme velku vacsinu. Slachtenim a cicilizovanym vyberom potravin sa zrejme o ne ochudobnujeme a preto hovorime o potrebe doplnania, ci uz specifickymi jedlami alebo v najhorsom izolatmi.

face of agony

Elessar, ale moze "prezentovat" pesnicky od SOAD, ked je uz osamostatneny? Citala som, ze tam bude propagovat svoj album, ale mne sa to tiez zda nejak kratke. Mozno bude mat pre fans nejake prekvapenie.

elessar

RNG...to su vsetky omega 3 kyseliny??? a ludske telo ich potrebuje vsetky, alebo sa bez niektorych vie zaobist???

elessar

FACE OF AGONY...my s priatelkou mame listky pod podium, kam inam? :))) no a myslim, ze novy album je dost kratky na to, aby si s nim vystacil. podla mna tam bude aj nieco zo systemu.

RNG

Common name Lipid name Chemical name
.......
16:3 (n−3) all-cis-7,10,13-hexadecatrienoic acid
........
α-Linolenic acid (ALA) 18:3 (n−3) all-cis-9,12,15-octadecatrienoic acid
.....
Stearidonic acid (STD) 18:4 (n−3) all-cis-6,9,12,15-octadecatetraenoic acid
.......
Eicosatrienoic acid (ETE) 20:3 (n−3) all-cis-11,14,17-eicosatrienoic acid
........
Eicosatetraenoic acid (ETA) 20:4 (n−3) all-cis-8,11,14,17-eicosatetraenoic acid
.........
Eicosapentaenoic acid (EPA) 20:5 (n−3) all-cis-5,8,11,14,17-eicosapentaenoic acid
.........
Docosapentaenoic acid (DPA),
Clupanodonic acid 22:5 (n−3) all-cis-7,10,13,16,19-docosapentaenoic acid
........
Docosahexaenoic acid (DHA) 22:6 (n−3) all-cis-4,7,10,13,16,19-docosahexaenoic acid
.........
Tetracosapentaenoic acid 24:5 (n−3) all-cis-9,12,15,18,21-docosahexaenoic acid
.........
Tetracosahexaenoic acid (Nisinic acid) 24:6 (n−3) all-cis-6,9,12,15,18,21-tetracosenoic acid

to cislo od 16 po 24 je pocet uhlikov v retazci kyseliny, cize jedna sa vsetko o dlhe retazce

face of agony

Hej, to by bolo najlepsie, len ci daco aj pojde. Ale asi hej. To nie je ako na slovenku:D Teraz si mi dal chrobaka do hlavy a ako som sa snazila na to zabudnut:D A kde mas listok? Pozeram, ze este pod podiom su volne miesta. Hm. Inak nevies, co tam bude spievat? Ci len svoj novy album alebo aj daco zo systemu.

elessar

RNG...ja si neskutocne vazim, ci pre ludi robis. viem, ze mas na slovensku rodinu, ale ak by si s akoukolvek drobnostou potreboval pomoct staci napisat, ak sa bude dat, pomozem :))) pohybujem sa v trnave, v blave, vo zvolene a sem-tam v okoli ziliny. este raz: kedykolvek cokolvek :)))

elessar

FACE OF AGONY...ano idem :))) ubytkom sa zatial netrapim, zatial sa iba vytesujem :))) samozrejme, nieco si pozriem na nete, ale najradsej by som hned po koncerte isiel naspat.

elessar

RNG...k tym olejom...som rad, ze som opat o nieco mudrejsi :)))
no a k tomu, zeqludia chcu mat dnes vsetko hned a zaraz pridam, ze by boli najradsej, keby sa o to ani len usilovat nemuseli :)))