Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Elessar. Ja už nemám čo stratiť, takže experimenty mi nerobia žiadne problémy. A okrem toho čo som mal robiť, keď som nemal ľubovník. Niečim som si musel vyplniť dobu čakania. Oproti ľubovníku je ale všetko k ničomu, takže teraz budem brať už len ľubovník. Dnes som sa síce trochu predávkoval, aj ke´d som nezobraj väčšiu dávku než obvykle, čo je 2700mg denne, ale šupol som si ráno Stress B, tak neviem, či tam nevznikla nejaká väzba, takže si znižujem dávku na 1800mg a bez Stressu B.

rencaa

elessar, ja som sa tiez tak citila, aj ked som AD vysadzala, ono to zlepsenie prislo nejaky cas po tom, ako som uz AD vobec nebrala. ono to chvilu trva, kym sa ta vsetka chemia vyplavi a kym sa vsetky bunky spamataju. neboj, bude dobre :)

rencaa

palma,
skus pozriet tu lampu tu:
www.bolex.sk
no a ze si dnes nie celkom vo svojej kozi, neber nijako tragicky. kazdy mame svoje dni, dobre, lepsie a najlepsie :)

RNG

palma, na spanok su mineraly(vapnik a horcik(calcium, magnezium) tiez 5-HTP, st Johns Wort, SAM, e Melatonin,niektore byliny(valerian, pastierska kapsicka, chmel=su rozne zmesy)takze mas plno na vyber. Ked jedno nezaberie, skus druhe.

palma111

ellesar ahoj, ty si moj dobry radca, takze, ked konecne uz je tu SJW planujem si ho objednat, ale myslim, ze by to este nieco chcelo, citam tu knihu a v nasej strave vraj nie je dostatok emega 3, tak by som asi aj nieco z toho, no a stava sa mi ze nemozem zaspat na to sa vraj dava melatonin, neviem ci je taky nazov doplnku, porad prosim.... Dnes som po dlhom case trosku v nepohode, sama neviem preco, vyspala som sa dobre, nic extremne sa neudialo,bola som aj nervoznejsia aj citlivejsia na niektore veci, v izbe mi chybalo svetlo, zvlastne, alebo bol vysoky zatazovy stupen, no neviem, zit ale s mnohymi informaciami o pricine, a s vedomim, ze je to docasne a zajtra bude pravdepodobne krasnejsi a uspesnejsi den je lepsie, tak snad to pojde

rencaa

jaja, motivuj sa predstavou ako uzasne bude, ked uz bude po tom :)
kedy mas tu skusku poslednu?
ja tuho myslim teraz na moju dceru, ta ma zajtra atelierove skusky, nieco ako posledna statnica :)

jaja

díky rencaa- máš pravdu.... len niekedy ked to na človeka príde, je to ťažké si to vtej danej chvíli uvedomiť.
momentálne je zdrojom mojej nepohody učenie- ale verím, že posledné, len to "prežiť", ale aj tak sa z toho nemôžem radovať- že som zavretá doma a tlačím do hlavy, iba z toho, že ked bude po všetkom- budem voľná:-)))

rencaa

jaja.. co za poznamka: oplati zabojovat???
ved ide o teba!!! to sa oplati snad vzdy, nie? :)))
sme tu na svete aby sme sa mali dobre, aby sme boli stastni a nie sa trapili. kazda bunka v tvojom tele kope za seba ;) kazda z nich ma v sebe kod DNA: PREZIT!!! a prezit co najlepsie. a to ze sa necitis dobre, davaju ti najavo aby si nieco urobila, odstranila zdroj nepohody :)