Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Renca. Na google maps som si pozrel satelitné zábery Donau park okolo Hainburgu smerom na Wiedeň. Čo keby sme tam niekedy skočili pobicyklovať to tam. Vy zerá to lákavo:-)))
V sobotu,nedeľu a pondelok sa chystám ešte s dvomi parťákmi na Šaľa-Štúrovo-Budapešť-Komárno-Šala. Fotky zverejním na Cykloturistike:-)))

rencaa

nazdar vsetci.
dlho som tu nebola :) tak vam podam hlasenie mojho aktualneho stavu.
MAM SA SKVELE!!!!
detoxikacia na mna ucinkuje uzasne. citim prival energie, rano vstavam cula, ....
dokonca som sa vybrala po dlhych rokoch minuly vikend na narocnu turistiku. na ferratu som sa sice nedala, ale strmak v sutine ako nahradna trasa bol tiez zaujimavy.. chalani mi zo steny drzali palce :)
zaber to bol dost aj na fyzicno ale aj na psychiku.. som taky vyskofobic :) ale zvladla som to v tom svahu sama so sebou velmi dobre :)
no a za cas co detoxikujem (cca 2,5 t) mi ubudli 3kg, zaujimavejes su aj ubytky centimetrov. a to je dalsia pozitivna stimulacia.
vystrenia stitnej zlazy nevykazali nejaky nalez, t ak uzatvaram moju unavu a priberanie definitivne ako ucinok AD.
momentalne uzivam spirulinu, stressB, ultra-klb6. denne vypijem 3-4l vody, jem vacsinou dopoludnia ovocie, potom dusenu zeleninu, struhany syr, jadierka, orechy..biely jogurt.. casom pribudne ryba a mozno si dam aj hydinu. ale ta ma akosi vobec nelaka.
neche si to niekto tiez vyskusat? ;)
dnes sme si dali so synom plavecky trening :)

rencaa

face of agony :)
je to uplne jednoduche. ked nedepkujes a mas sa dobre, ked zazivas prijemne chvilky, smejes sa, bavis sa s priatelmi, si v kruhu blizkych, ktori ta maju radi, alebo ako si sama raz vyskusala, ze si si predstavovala ze mas t ych ludi rada a ono sa ti vratilo v poznani, ze maju radi aj oni teba... uvolnuju sa ti v mozgu latky - hormony stastia. ked depkujes, mas zle myslienky, tieto latky ti chybaju a preto je ti horsie :)
je to jasneeeeee?

navi

Elessar. drugs.host.sk Nedoporučujem brať!!! Aspoň na mňa to po troch užitiach pôsobilo dementne. Úplne to odstránilo úzkosť a napätie, ale ako prémiu dodalo demenciu.

elessar

FACE OF AGONY...ak do toho depkarcenia spadnes, o to tazsi je navrat, to vies sama velmi dobre. ako povedal NAVI, clovek s klinickou depresiou si nemoze dovolit taky luxus ako ini ludia, ktorim obcas dobre padne "vydepkovat sa", "vyrevat sa" a podobne. takymto veciam sa treba aktivne branit, a to aj vtedy, ked to vobec nie je jednoduce.