Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Zialbohu, na vlastnej kozi som sa presvecil parkrat, ze ked nieco netlacim osobne a nie som za tym a zverim to do ruk druhym, ide to dole vodou.
Takze mam na vyber: tahat ako mulica(nie ako somar, ten ked je unaveny, sadne si a iaka, kona a mulicu ale mozes ustvat k smrti)alebo zavret podniky a ist do penzie.Dufam o par rokov moj syn uz bude schopny aspon podnik, co mam v USA viest ako tak, takze zatial vydrzim s tymto.
Co sa tyka Slovenskych, tam je to na vazkach uz davnejsie. Ale tam som zase prilis bral do uvahy hlavne ine faktory, nie ciste zisk, ako by som mal pri podnikani a to celu situaciu ovplyvnuje.
RNG. Myslím že je načase, aby si užil aj niečo iné, než len workoholizmus. Čo ty na to?
oprava ..byliniek...
Rychly postreh:
prave bezi tema, kde odporucaju ludom aby nezahadzovali lieky do smeti, ze to moze vyvolat vazne zamorenie.
A co to potom asi robi v tele ked ich berieme ustne????
navi, moja zena slintala, my byvame v druzstevnom byte(condo) a mame len male patio, kde nasadi trosticku kvetov a nyliniek. Zialbohu dom a zahrada stoja privela casu a zatial si to nemozeme dovolit pri mojom vyse 60 hodinovom pracovnom tyzdni.
Uz snivam, ze sa prestahujeme dalej von a prestanem tak otrocit, aby sme mohli byvat v domku so zahradou a malickym sklennikom, tak akurat na nasu potrebu cestvych veci.
Navi, vo vsetkom, dom si vystaval,podnikas ak sa mi dobre mari, manzelku mas a velmi peknu a zijes a riesis to co my ostatni, viem co je to za peklo, ked to cloveka chyti. A suhlasim, ze svet, ludia priroda, vsetko je tak "vymakane", ze zhluk nahod to nebol,urcite nie.
Viete ľudkovia, aj tak si myslím, pri pohľade na krásnu rozkvitnutú záhradu, že nejaký zhluk okolností, bez invenčnej kreativity nemohol stvoriť niečo tak úžasného, ako sú práve rozkvitnuté kvety. Toto je z našej záhrady tento rok: picasaweb.google.sk
Palma. Ja a inšpirácia? A v čom?
navi, dik, dobre, ze mame aj nasho RNG, ten to hned odbornym okom zhodnoti, my by sme nevedeli coho kolko tam ma byt, ale na spanok by to mohlo ucinkovat
5 mg melatoninu je dost, az moc. Ale GABA je tam malicko a inych tiez. Takze by som to nazval melatoninova pilulka.