Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

RNG

sony, oboje su fajn, oreganovy olej ale musis brat s jedlom a je to silny antimikrobialny prostriedok.
Boze moj, aj z toho su vypredani?!?

luciano

RNG, škoda, že veľmi zaujímavé informácie o detoxe terapií sú znehodnotené príliš jednostranným hodnotením farmaceutického priemyslu, z ktorého cítiť až paranoju autora. Seriózny vedec by nemal takto znehodnocovať poctivú prácu iných vedcov. Aj pokiaľ na tom možno niečo pravdy je, určite to neplatí pre všetkých a väčšina má pri svojej výskumnej činnosti poctivé a úprimné úmysly.

sony

Ahoj RNG. Tak si chcem objednat ta detox pluc od fajcenia oreganovym olejom, alebo NAC, ale si musim pockat, kym pride tovar. Ktore z tych dvoch by si skor doporucil? Vdaka.

tinusskae

caute ludia.. velmi rada by som si pokecala o zivote a thak vseobecne s niekym dusevne vyspelejsim.. skor tym chcem povedta, vekovo starsim.. ja budem mat 17.. ak by niekto z vas mal zaujem, napiste mi na email tinusskae@azet.sk

tinusskae

layla.. co si pisala, pisala si asi pred 3-4 mesiacmi.. ak sa k tomuto dostanes, napis mi an nick tinusskae..... =o)

RNG

sony, tam je plno literatury
a odkazov na detoxifikaciu tela, civilizacne choroby, "autoimunne choroby",
a bolo to napisane uz pred 3 rokmi. Ja propaguje to iste :
Udrzba a cistenie=detoxifikacia organizmu
regeneracia
a pokus o odstranenie neliecitelnyc "autoimunnych chorob" a stretavam sa tu na fore s odporom, ako keby som prinasal nieco nove a kacirske.
Ludia na Slovensku necitaju alebo tieto veci sa im nedostali do ruk?
Ved ako vidim, to predsa nie je nic nove ani napisane v nejakom nezrozumitelnom cudzom jazyku!
Opakujem este raz!!!!:
www.joalis.cz

palma111

Vsetko zas nie je o psychike, ide skor o to, ze clovek, co zazil depresiu, si musi vypestovat sposob ako sa s tym vyrovnat pocas tazsich dni, ostatni, ktori depresiu nepoznaju nepotrebuju taku odolnost, bud ju maju v sebe, alebo nezazivaju nic podobne ani pri vysokej zatazi, je velmi potrebne starat sa o seba po vsetkych strankach a to je dlhodoby a systematicky proces. Vyziva v prvom rade, kvalitny spanok, travenie, dalej sport,relax,citove vztahy,zvladanie stresu atd. Jaja,netrap sa, ze obcas zazivas uzkost a podobne stavy, len sa s tym nauc zit a prijat to ako fakt. Ked mam tazsie dni, musim sa stiahnut, lebo by som rozdavala "rany" a nadavky aj pri minim. podrazdeni a provokacii, v praci sa nemam samozrejme kam stiahnut. Pomoct si potr. doplnkami sa mi zda uplne normalne ak to je treba, lebo telu ozaj nieco chyba. V konecnom dosledku som rada, ze mam "iba" depresiu, pretoze nedostatocnou vyzivou si clovek moze privodit aj vaznejsie choroby...

rencaa

jaja. ano presne o tom aj ja hovorim :)
svoje myslienky mozes zmenit, negativnym zmyslanim ublizujeme najviac sami sebe
no a isto si si vsimla aj to, ze funguje jedna vec spolahlivo: ked si zakazes na nieco mysliet, zarucene sa ti to bude neodbytne motat v hlave neustale :o))
zle myslienky sa daju vykantrit jedine nepriamo - tym ze upriais mysel na dobre, pozitivne a prijemne. tak nezostane priestor pre tie druhe. cim viac dobrych myslienok, tym menej zlych, tym lepsi pocit, no proste tymlepsie sa mas :)
ako sama vravis, ked si to neprehlbujes, odide to samo za par chvil :))

jaja

vlastne si myslím, žče vždy som bola depresívny človek, len sa to neprejavovalo vždy fyzicky- za to vdačím hak!